Orbán Viktor: Amíg nemzeti kormány van, Magyarország nem lép háborúba!

POLITIK
Létrehozva: 2021.01.14.

75 éves lett Nagy Feró: „Egy ötvenes pasi néz rám a tükörből”

Nagy Feró nem hisz a szemének, ha rápillant a személyi igazolványára, hiszen úgy érzi, lélekben még most is az a pajkos kamasz...

Nagy Feró nem tagadja, nehezen barátkozik meg azzal, hogy mára virradóra 75 éves lett, de ha eltekint az ijesztő számtól, egészen derűsen látja a jövőt. Azt mondja, sem szellemileg, sem fizikálisan nem érzi magát háromnegyed évszázadosnak és nem is szeretné még elkezdeni a békés, boldog nyugdíjas éveit, ugyanis még ott van a „bugi a lábában” és reméli, hamarosan meg is mutathatja a Beatrice rajongóinak.

Fotó: Ripost

„Igazából megdöbbentő, hogy 75 évet olvasok ki a személyimből, de ha ezt elengedem, csak hálát érzek, hiszen van erőm a munkához. Nem is vetek számot a mögöttem álló évtizedek kapcsán, inkább csak megvonom a vállam, túlélem, hogy a barátaim megünnepelnek és holnaptól megyek tovább. A rock and roll konzervál, no meg a jóféle házi pálinka is, szóval nincs gond. Ha belenézek a tükörbe, egy ötvenes pasi néz vissza rám, úgyhogy életem delén járok” - kezdte lapunknak Nagy Feró, aki persze érzi, hogy a kamaszos lelke ma már nem diktálhat olyan tempót a testének, mint 20-30 évvel ezelőtt.

Fotó: Ripost

„Na jó, azért én is onnan tudom, hogy még élek, hogy reggelente itt is fáj, meg ott is sajog. Ennek ellenére még érzem a bugit és egy másfél órás koncertet simán végigugrálok. Vagyis csak ugrálnék, ha lehetne, de bízom benne, hogy mihamarabb sokan, sőt rengetegen megkapják majd a koronavírus elleni vakcinát és legkésőbb a nyári koncertszezonban újra kezdődhetnek a bulik. Én már regisztráltam, szóval innen is üzenem a Beatrice rajongóknak, hogy tessék, csak tessék!” - tette hozzá a legendás rocker, aki tavaly októberben már átesett a fertőzésen, de még most is érzi a betegség utóhatásait.

„Néha még most is köhécselek, ami szerintem ettől a fránya vírustól maradt rám, de lassan-lassan csak kilábalok belőle teljesen. Voltam a dokimnál, hogy adjon már valami szert, ami minden erőmet visszaadja, de csak annyit kérdezett: Hány éves is vagy Ferókám? Amikor kimondtam a számot, csak megrántotta a vállát és megint kaptam egy kérdést: Hát akkor mit akarsz?„ - mondta nevetve az ünnepelt nem sokkal a szűk körűre tervezett szülinapi buli előtt, ami ma korán kezdődik, hiszen este 8-ra minden vendégnek haza kell majd érnie, hacsak nem tolják hajnal 5-ig, ami esetükben azért nem kizárt.

Nagy Feró

A Petőfi Zenei Díjátadón áll színpadra hamarosan Nagy Feró 2019-ben vehette át a Petőfi Zenei Díjat, amikor is az életművével érdemelte ki a rangos elismerést. A legenda idén január 23-án visszatér az esemény színpadára. A gálát a koronavírus-világjárványra tekintettel különleges keretek között egy kétórás élőshow kíséretében rendezik meg élőben a Duna Televízió képernyőjén, ahol Feró mellett olyan legendák zenélnek majd mint Presser Gábor, Frenreisz Károly és Pataky Attila, de találkozhatunk Bagossy Brothers Company-val, Rúzsa Magdival és a Halott Pénzzel, a 15 éves Irie Maffia és a Kelemen Kabátban formációkkal is. Az életmű-díjat pedig Horváth Charlie veheti majd át.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Elszólta magát a megcsalásról a magyar sztárpár

borsonline.hu

"Azt akarom, hogy azonnal szedjék ki a fiamat a föld alól" - döbbenetes, mit vett észre az édesanya gyermeke sírján

ripost.hu

50 hullócsillag ragyog az égen - erre a három csillagjegyre köszönt rá a szerelem

mandiner.hu

Sajtóhír: az OBI tulajdonosa megrendezte halálát és Oroszországba menekült

origo.hu

Jákob Zoltán elárulta, miért lett sikeres

travelo.hu

Egészen őszig zárva tart az ország egyik legmagasabb pontján fekvő turistaház

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Váratlan fordulat Dárdaiéknál, óriási bejelentést tett a Hertha

ripost.hu

Senkinek sem kell Zámbó Jimmy egykori nyaralója, drasztikus lépésre szánta rá magát a család

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁR

90 milliós luxusautót vett Gáspár Laci

LELKIZŐ

Itt a vége: Kilakoltatják a TV2 fiatal sztárját és teljes családját

LELKIZŐ

Kimondta a bíróság Bódi Guszti válását: "Most már valamennyivel könnyebb"

LELKIZŐ

"Jobb a kapcsolatunk, mint valaha" - Tápai Szabina újra összejön Kucsera Gáborral?

SZTÁR

Szente Vajk: Magyarul vallok szerelmet

SZTÁR

Így van most a magyar együttes kórházba került sztárja

SZTÁR

Összeszorul a szív, így néz ki húsvét után Berki Krisztián sírja - fotó

SZTÁR

Zokogva omlott össze a Next Top Model Hungary versenyzője