SZTÁR

Szerző K.B.

Létrehozva: 2024.10.27. 11:45

"Ő ad nekem biztonságot" - Vomberg Frigyes érzelmes szavakkal beszélt Südi Iringóról - Videó!

A DWTS meglepetéspárja közeli kapcsolatba került egymással.

Szombat este elstartolt a Dancing with The Stars 5. évada, amelynek meglepetéspárja nem más lett, mint a 10 év után visszatérő Südi Iringó és tánctársa, Vomberg Frigyes mesterszakács. A páros a rövid felkészülési idő ellenére is egy csodálatos tánccal ajándékozta meg a tévénézőket és a műsor zsűrijét is, amely sok embernek elnyerte a tetszését.

BS__3296
Südi Iringó és Vomberg Frigyes csodálatos produkcióval lepte meg a közönséget /Fotó: Ripost

Az adás végeztével a táncosnőből riporterré avanzsáló Lissák Laura beszélgetett a párossal, és arról kérdezte Vomberg Frigyest, hogy hogyan sikerült ilyen gyorsan elsajátítani a lépéseket.

Hát én nagyon köszönöm Iringónak, ez az ő munkája. Én magamtól nem ilyen vagyok, én magamtól nem tudok ilyeneket csinálni, meg kísérni. Ez mind az volt, amit ő megtanított. Én csak próbáltam visszaadni, mint egy diák. 

Südi Iringó elégedett volt a táncukkal és nagyon büszke volt Frigyes munkájára.

Azt gondolom, hogy nagy kő esett most le a szívemről az első produkció után, nagyon jól sikerült a mai előadásunk.

Lissák Laura arról is kérdezte a párost, hogy milyen a közös munka, és hogyan tudja Iringó motiválni és tanítani Frigyest a táncedzések során, ugyanis a kemény munkára mind a konyhában, mind a táncteremben szükség van.

A munka nem áll tőlem távol, csak a táncterem, én olyan vagyok most, hogy Iringó szemét nézem és mozdulatát, és ő ad nekem mindig biztonságot, ő vezet engem, és ő belé tudok kapaszkodni. 

A teljes interjút itt tudjátok megtekinteni:

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek