SZTÁR

Szerző K.B.

Létrehozva: 2024.10.27. 10:00

Matthew Perry édesanyja előre megérezte fia halálát: "Azt mondta, többé nem fog félni"

A gyászoló asszony az utolsó találkozásukról beszélt.

Lassan egy éve, hogy nincs köztünk a Jóbarátok sztárja, Matthew Perry. A tragikusan fiatalon elhunyt színész holttestére 2023. október 28-án, a jakuzzijában találtak rá, azonban csak hónapokkal később derült ki, hogy a ketamin nevű drog hosszútávú használatának szövődményei okozták a halálát. Azóta számos információ látott napvilágot a halálesettel kapcsolatban, például a rendőrség rátalált egy bűnbandára, amely ellátta a színészt gyógyszerekkel. A tragédia miatt 5 ember, köztük Perry személyi asszisztense ellen emelt vádat a bíróság.

Matthew Perry
Matthew Perry a halála előtt nem sokkal találkozott személyesen az édesanyjával /Fotó: AFP

Most az elhunyt színész édesanyja, Suzanne Morrison arról beszélt egy interjúban, milyenek voltak a gyermekével töltött utolsó napjai. A gyászoló asszony rámutatott, hogy voltak előzetes jelei a tragédiának, és talán sosem fogja megbocsájtani magának, hogy nem tett meg érte több mindent, hogy megakadályozza a fia életének lejtmenetét. Utolsó találkozásukkor is furcsa beszélgetés zajlott le köztük, ami aggasztotta Suzanne-t.

Érdekes módon úgy tűnt, hogy egy új, élményekkel teli időszakon ment keresztül közvetlenül a halála előtt. Megmutatta nekem az új házát is. Odajött hozzám és azt mondta: annyira szeretlek, és boldog vagyok, hogy veled lehetek. Ekkor nagyon rossz előérzetem támadt, egy belső hang vagy ilyesmi. De ekkor még nem gondolkodtam rajta, de azt gondoltam: mióta nem beszélgetünk mi így? Évek telhettek el azóta

– kezdte beszámolóját a gyászoló édesanya, majd így folytatta: 

"Szinte elkerülhetetlen volt, hogy mi fog vele történni, és ezt ő is nagyon erősen érezte. De ő azt mondta nekem: nem félek többé! Ez nagyon aggasztott engem" – árulta el Suzanne. Végül bekövetkezett a legrosszabb, és az asszony a férjével együtt – aki egyben a színész mostohaapja volt – az elsők között érkeztek meg a fiuk halálának helyszínére. A nő azóta sem tudta feldolgozni a gyászt. Férje, Keith Morrison szervezete egyébként, amely a Matthew Perry Alapítvány nevet viseli, a szenvedélybetegségek elleni harcban vesz részt – emlékeztet a Unilad.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek