Létrehozva: 2024.08.11.

Polgár Tünde: Nem vagyunk még cikik

Rendszeresen megszólal hétköznapi témákban, de most elárulta, mit kapott tőle a fia útravalóul, és hogy Dániel ciki­nek tartja-e a szüleit. Polgár Tünde őszintén vallott.

Szerző Dráviczki Ákos

Rengeteg témában van véleménye, szívesen ad tippeket, mutat trükköket, amiért a rajongói imádják. Polgár Tünde pedig úgy gondolja, hogy ezeknek alapvető ismereteknek kellene lenniük.

Polgár Tünde fia, Dániel - állítólag - nem tartja cikinek a szüleit...
Polgár Tünde sosem erőltette a fiára az illemet - Fotó: Archív / HOT magazin

"Amikor én jártam iskolába, a fiúknak például még megtanították, hogyan kell összerakni két lécet négy szöggel. Ma már ez nincs meg: afelé megyünk, hogy "Nevelje a gyereket a You­Tube! " – kezdte az édesanya a hot! magazinnak.

Bár ő maga is naponta használja, sőt alakítja az ilyen oldalakat, erről is megvan a véleménye.

"Nagyon jó lenne, ha az emberek elsajátítanák a külön az internetre és a közösségi médiára vonatkozó etikettet, mert például a hozzászólásoknál néha igazán elszabadul a pokol."

Polgár Tünde fia, Dániel - állítólag - nem tartja cikinek a szüleit...
Dani nem tartja cikinek a szüleit - Fotó: Archív / HOT magazin

„Az életszínvonalunk nem magától értetődő”

Az illem egyébként is nagy hangsúlyt kap a kisfilmjeiben, pedig Polgár Tünde fia, Dániel nevelése során egyszerűen csak természetesen viselkedett.

"Soha nem erőltettem semmit Danira. Látta, hogyan terítünk, hogyan viselkedünk az asztalnál, de nem álltam elé, hogy "Kis­fiam, ma illemtanóra lesz anyával!" Bízom benne, hogy követi a példánkat, és ha megkérdez, akkor segítek" – árulta el Tünde, hozzátéve, hogy a férjével, Árpáddal soha nem kényeztették el a fiukat. 

Pici kora óta tudta, hogy ha szeretne valamit (például egy le­gó­kész­le­tet), akkor spórolnia kellett rá vagy kuponokat gyűjteni, és nézni az akciókat.

 "Igyekeztünk megtanítani neki, hogy az életszínvonalunk nem magától értetődő."

Polgár Tünde fia, Dániel - állítólag - nem tartja cikinek a szüleit...
Férjével, Árpáddal nagyon szeretnek utazni - Fotó: Instagram_polgar_tunde_official / HOT magazin

Polgár Tünde fiának volt egy korszaka, amikor ő is csinált videókat

Dániel ezt komolyan is veszi: miközben egyetemre jár, nyaranta dolgozik, legutóbb például egy magyar filmes produkcióban működött közre mindenesként. Egyébként kerüli a nyilvánosságot.

"Csak privát fiókja van az egyik közösségi oldalon. Most néztem meg: tavaly augusztus óta most posztolt újra. Fiatalon volt egy korszaka, amikor ő is csinált YouTube-videókat, de most, 22 évesen ez már nem fér bele. Nagyon határozott elképzelése van az életről."

Ami azonban mindig belefér majd neki, azok a szerető szülei, akikre a világ minden táján büszke.

"Az a fantasztikus, hogy Dani elhívott bennünket a Szabadság térre meccset nézni a baráti körével, szóval nem vagyunk még cikik."

Mert utazni élvezet

Bár most is rengeteget utaznak a férjével, Tündének van még egy álomútja.

"Afrika még hátra van, és ebben az esetben extrém elképzeléseim vannak. Szeretnék megszállni a Giraffe Manorban, ahol a zsiráfok szabadon kószálnak a hotel parkjában, és egy olyan táborban is, ahol a fa tetejére épített bungalóban alszunk. Illetve szeretnék akkor szafarizni, amikor vándorolnak az állatok; ezt mind nem egyszerű leszervezni, mert a természet kicsit szeszélyes."

Elmondja a véleményét

Mivel Dani kerüli a nyilvánosságot, felmerül a kérdés, nem terhes-e neki, hogy a szülei sztárok az interneten.

"Néha forgatja a szemeit, hogy anya és apa "már megint mit csinált" a közösségi médiában, de nem érzem, hogy zavarná. Néha jókat nevet rajtunk, és elmondja a véleményét" – mondta el Tünde.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek