SZTÁR

Szerző K.B.

Létrehozva: 2024.08.08.

Újabb sztár távozott az élők sorából a Fekete párduc színészei közül

A Fekete párduc dogozói már három kollégájukat gyászolják.

72 éves korában életét veszítette a Marvel sztárja, Connie Chiume egy orvosi beavatkozás során Johannesburgban. A színésznőt leginkább a Fekete párduc-filmekből ismerhette meg a széles közönség, de szerepelt többek között a Gomorában, a Zone 14-ben, és a Rhythm Cityben. Connie halálával háromra nőtt azoknak a szereplőknek a száma, akik a Fekete párduc-filmek után életüket veszítették a stáb tagjai közül. 

Connie Chiume
72 éves korában egy orvosi beavatkozás során veszítette életét a népszerű színésznő /Fotó: AFP

Connie halálát a családja erősítette meg. A rokonai arról beszéltek, hogy a díjnyertes dél-afrikai színésznőt kórházban kezelték a halála előtt.

A Chiume család sajnálattal értesíti Önöket, hogy a nemzetközileg elismert színésznő, Connie Chiume elhunyt. A 72 éves Connie Chiume a Garned City Kórházban halt meg ma 2024. augusztus 6-án. A család türelmet kér az újságíróktól ezekben a nehéz időkben. A család közölni fog további részleteket a jövőben

 - olvasható a rokonok közleményében.

Elátkozott film

Már három szereplő is tragikus körülmények között veszítette életét a film stábjának tagjai közül. Elsőként a film főszereplője Chadwick Boseman hosszú és súlyos lefolyású betegség után hunyt el, őt követte a film kaszkadőrje, Taraja Ramsess, aki a gyermekeivel együtt veszítette életét egy közlekedési baleset során.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek