Létrehozva: 2024.08.13.

Bódi Sylvi megmutatta csodálatos otthonát

Az otthon az egyik legfontosabb hely egy ember életében, hiszen rengeteg időt töltünk ezen a helyen. Bódi Sylvi most már nem titkolja, milyen meseszép helyen lakik.

Modellként ismerhettük meg a 90-es évek második felében, majd több szépségversenyt is megnyert, sőt, 2002-ben megválasztották Magyarországon az Év Playmatejének. Bódi Sylvi sosem rejtette véka alá gyönyörű idomait, most viszont az otthonáról is lehullt a lepel.

Bódi Sylvi
Sokakban felmerült a kérdés, hogy Bódi Sylvi hol lakik, most felfedte a titkot a playmate (Fotó: Ripost)

Bódi Sylvi háza hatalmas

Sokáig járta a világot Sylvi, akinek szenvedélye a szörfözés. A lehető legtöbb tengerben és óceánban kipróbálta a hullámokat, majd az utóbbi években új szenvedélyre talált: a kertészkedésre. Később aranykalászos gazda végzettséget is szerzett.

Sokan kíváncsiak voltak, hogy a magyar szépség hol hajtja álomra a fejét, hol issza meg reggel az első kávéját, hol tervezgeti a következő utazását. Nos, most már senki előtt sem titok, milyen gyönyörű helyen és házban lakik a modell.

A Bódi Sylvi Insta-oldalán mutatta meg, hogy egy háromszintes házban él, hatalmas teraszokkal és erkélyekkel, amelyekről csodás panorámás kilátás nyílik a természetre és a távoli városokra. A nagyobbik erkélyét letisztult, modern bútorokkal rendezte be, s még napozni is bőven van helye. A házat gyönyörű fehér virág kompozíciókkal díszítette, amelyek még otthonosabbá teszik azt.

A képeken jól látszik, hogy Sylvi milyen kiegyensúlyozott ebben a stílusos, de mégis otthonos környezetben – mintha egy tündérmesében, vagy egy valóra vált álomban élne. 

A képeket ide kattintva tekintheti meg.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek