Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
Létrehozva: 2024.07.22.

Kapócs Zsóka rajtakapta a tolvajt

Egy sötét árnyék garázdálkodott az egykori modell otthonában. Kapócs Zsóka lefényképezte a kis csínytevőt.

Nemrég új taggal bővült a dekoratőr családja, megérkezett ugyanis hozzájuk Csoki, a yorkshire terrier. A hot! magazinnak Kapócs Zsóka elárulta, párja, Simek Péter korábbi labdarúgó először nem is akart új kutyát, végül a kis barna kedvenc lett a család kicsi kincse. Villámként cikázik keresztül a kerten, és megválogatja, mit hajlandó meghallani abból, amit gazdája mond neki.

Kapócs Zsóka és a kiskutyája - Ripost
Kapócs Zsóka és az egész család imádja Csokit – Fotó: Szabolcs László / hot! magazin

Bár nem egyezett először a család tagjainak véleménye, Zsóka nagyon céltudatos volt ebben a kérdésben.

„Egy barátnőmnek van egy yorkshire terrierje, akit egyszer itt hagyott öt napra, hogy vigyázzunk rá. Annyira tanítható, jófej volt itt a kiskutya, hogy eldőlt: én ilyet szeretnék – de ezt a ritka, sötétbarna változatot" – kezdte a lapnak arról, hogy ez nem csak egy légből kapott ötlet volt.

Kapócs Zsóka és a kiskutyája - Ripost
A barna szépség, tisztán, illatosan – Fotó: Szabolcs László / hot magazin

Kicsit döcögősen indult a kapcsolatuk, az üzletasszony, bár nagyon szeretett volna kutyát, amikor megtalálta a megfelelő helyet, ahonnan elhozhatja, elámult:

„Amikor elmentünk Csokiért, arra számítottam, hogy cuki, illatos kiskutyákkal fogunk találkozni. De annyira szutykosak, ápolatlanok voltak, hogy alig tudtam megfogni őket. Hazafelé összefutottunk egy barátnőmmel, aki benézett a dobozba, amiben feküdt, és megkérdezte, hogy az út szélén találtam-e. Mondtam, hogy nem, törzskönyvezetten vettem. Látszott, hogy kutyák között volt, nem szólt hozzá ember. 

Két napig ki sem jött a kanapé alól – nagyon nagy szó, hogy két hónap után már megszokott minket, és odamegy másokhoz is.

 Későn hoztam el, mert már héthónapos volt, de még nem szobatiszta. Azt már tudja, hogy melyik szobába kell bemenni, de az még nem megy, hogy az oda ebből a célból berakott kutyapelust célozza meg" – mondta a kezdetekről.

A kis Csoki emberkerülése annyira feltűnő volt, hogy Zsóka párja, Péter már egészségügyi problémára gyanakodott. Annál is inkább, mert a kiskutya csak az emberekkel viselkedett furcsán.

„Az elején nem vett tudomást rólunk. 

A párom mondta is, hogy vigyem el orvoshoz, mert ez a kutya süket.

 Kiderült, hogy nem az, csak nem nagyon hallott emberi szót, nem reagált rá. Viszont amikor meglátta Málnát, azonnal megörült. Folyton játszana vele, de Málna már öreg, 11 éves, és nem partner ebben" – mesélte a gazdi

Kapócs Zsóka és a kiskutyája - Ripost
Csoki imádja Málna kutyust, aki amolyan tapasztalt nyugalommal fogadja ezt – Fotó: Szabolcs László / hot magazin

Bizonyára azzal sem lopták be magukat a kétlábúak az apróság szívébe, hogy a tisztálkodás lett az első, a második, és a harmadik napirendi pont is. 

„Miután megérkezett, tízszer kellett megfürdetnem, mire szalonképes lett. 

Szerintem azt hitte, hogy itt mindennap fürdés lesz.

 Utána fodrászt kerestem neki, mert ez a fajta akkor cuki, ha stílusosan van megnyírva. Az interneten találtam egy srácot, eszméletlenül jó volt a kutyái frizurája. Kérdeztem, hogy hová hordja őket kozmetikushoz, mire azt válaszolta, hogy ő vágja, mert egyébként fodrász. Azóta ő jár Csokihoz is" – idézte fel a szerencsés véletlent Zsóka.

Kapócs Zsóka kis házitolvaja

A csintalan kutyus amennyire szeretetteli, annyira öntörvényű. Ami megtetszik neki, azt a sajátjának tekinti, borsot törve ezzel a dekoratőr orra alá.

„Ha leülök az asztalhoz csinálni valamit, mindig felugrik az ölembe. Amikor virágdekorációt készítek, akkor is ott van, és lopkodja a cuccaimat: virágot, csomagolópapírt, krétát – mindent! Ha ő is ott van, akkor eredménytelenül keresem a helyükön az eszközeimet" – nevetett Zsóka.

Kapócs Zsóka és a kiskutyája - Ripost
Fotón a kis tolvaj egyik zsákmányával – Fotó: Instagram / kapocszsoka / hot magazin

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek