Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
Létrehozva: 2024.07.18.

Találgatnak a rajongók: Horváth Csenge esküvőre készül?

Hát nem gyönyörűen mutat esküvői ruhában a fiatal modell? Horváth Csenge mesébe illően állapodhat meg, ha eljön az ideje, ezt most bebizonyította.

Horváth Csenge mindig képes meglepni rajongóit külsejével és ez most sem történt másképp. Fésűs Nelly lánya maga osztotta meg közösségi oldalán, hogy magára öltötte a fehér fátylat, és mint egy hercegnő tündököl képein megállapodásra készen. Így néz ki a csodálatos modell sztárcsemete esküvői ruhában.

Horváth Csenge
Horváth Csenge esküvői ruhában mutatta meg magát. Készül a nagy napra? (Fotó: Máté Krisztián (MK) Ripost)

Fehér paripával fotózkodott

Csenge magára aggatta a gyönyörű esküvői ruhát, minden bizonnyal egy fotózás miatt, véletlenül sem azért, hogy elköteleződjön egy életen át, amire még sok ideje van. Ugyan a fehér paripa, amivel Csenge fotózkodott, nem éppen a rapper kiszemeltjét, KKevint hozta a hátán, sokkal inkább egy modell munkát, amit persze a modellkedéssel is foglalkozó celebritás szívesen vállalt. Mintha csak egy álom esküvőn kapták volna lencsevégre modellt a fehér paripával:

Tatjanával lőttünk egy gyors képet két helyszín között” – írta a képhez Csenge, aki annak ellenére, hogy mennyire csodásan mutatott az esküvői ruhában, mégis egyfajta pánikot emlegetett kiülni az arcára.

Nem Horváth Csenge szerelme érkezett a fehér lovon (Fotó: Instagram)

Horváth Csenge bepánikolt?

A fotózást kapcsán kikerült fotók közt a rajongók észrevehették azt is, hogy Csenge megosztott egy egészen furcsa dolgot is. Annak ellenére, hogy a celebnő úgy nézett ki, mint egy mesefilmből kipattant hercegnő, mégiscsak, kírása szerint pánik ült ki az arcára. Sokan elkezdtek találgatni, miszerint Csenge pánikolása csak azért lehetett, mert hatalmába kerítették az érzelmek az esküvői ruhát hordva, de rajongók ezt túlgondolásnak tartják, szerintük a modell csak a hőség miatt aggódott. Próbáltuk elérni a celebet, de nem jártunk sikerrel.

Ebből mi lesz… Pánik az arcomon

– írja a közösségi-oldalán Fésűs Nelly lánya esküvői ruhában.

Horváth Csenge bepánikolt az esküvői ruhától (Fotó: Instagram)

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek