Létrehozva: 2024.05.27.

Kulcsár Edina rengeteg pénzről vallott a dubajozós perben

Kulcsár Edinát tanúként hallgatták ki hétfőn délelőtt a PKKB-n, ahol K.Zoltán kerítési perében kellett megszólalnia. Nem volt hiány kellemetlen kérdésekből, többek között a bevételei is szóba kerültek.

Hétfőn délelőtt állt bíróság elé Kulcsár Edina, akit az úgynevezett dubajozós perben hallgatott meg a bíróság. A szépségkirálynő fizikailag nem volt jelen, videóhívásban jelentkezett be, az ügyvédje társaságában. A szépségkirálynőnek a több, mint tíz évvel ezelőtt kirobban botrány kapcsán kell most tanúskodnia, és igazán kellemetlen kérdésekre válaszolnia. 

Kulcsár Edina dubajozós per
Kulcsár Edina videóhíváson keresztül jelentkezett be a bíróságon (Fotó: Mediaworks)

Vagyonok a semmiért 

A tárgyalás során a bírónő megkérdezte Kulcsár Edinát, hogy mennyi pénzt kapott egy-egy útért, de a híresség erre nem tudott válaszolni, azt mondta, hogy már nem emlékszik rá. Ekkor a bíróság azt kérdezte, hogy mit kellett pontosan kint csinálnia?  Edina így felelt: 

Azt mondták, hogy el kell menni egy buliba, és igazából jól kell magunkat érezni, csinosnak kell lenni. Tulajdonképpen nem is bulizni kellett, hanem az volt a feladat, hogy be kellett tölteni ezeket a helyeket. A lányokkal beszélgettünk, jól éreztük magunkat.

A bírónő ezek után Edina hat évvel ezelőtti vallomását olvasta fel, amiből viszont egyértelműen kiderültek a számok: 

Átlagban, a 20 százalék leadása után 500-600 ezer forintom maradt. A munkák átlagosan 3-4 napig tartottak. De amikor Egyiptomban voltam, 800 ezer forintom maradt.

– mondta Kulcsár. 

A bírónő tovább azt is felolvasta, hogy: arra a kérdésre, hogy prostituáltként dolgozott-e külföldön, erre a tanú azt válaszolta, hogy nem. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek