Létrehozva: 2023.02.03.

Dagad a botrány: A gyámügy is kivonult Fekete Dávid exnejéhez, miután a kisfiuk kizuhant az ablakon

Áll a bál az egykori Megasztáros körül: a több mint 300 millió forintos csalással vádolt Fekete Dávid egyik kisfia súlyos balesetet szenvedett míg a férfi előzetes letartóztatásban volt, az ügy most korbácsolta fel a kedélyeket.

Korábban az egykori énekes egy interjúban beszélt arról, hogy napokig intenzív osztályon kezelték kisfiát, miután kizuhant egy tetőtéri ablakból.

Fekete Dávid
Fekete Dávid Fotó: Facebook

Elkezdődött a válóperes tárgyalásom, ahol a feleségem elmondta, hogy az egyik kisfiam kizuhant a tetőtéri ablakból, és négy napig intenzíven vol

mondta a 320 milliós csalással vádolt férfi, akit már az is teljesen váratlanul ért, hogy az előzetes letartóztatása alatt a felesége elindította a válópert.

A problémák ellenére is arra törekednek az egykori házasok, hogy civilizált kapcsolatban álljanak egymással a gyerekeik érdekében. A feleség, Horváth Regina ügyvédje, dr. Pikali Petra szerint ennek a törekvésnek az is része volt, hogy megegyeztek abban, hogy nem beszélnek nyilvánosan a kisfiú balesetéről – írta meg a Blikk. Az énekes Fókusznak adott nyilatkozata azonban teljesen felborította ezt a megállapodást.

Ügyfelemmel döbbenten állunk a szerdán az RTL Fókusz riportjában elhangzottak előtt, mert Horváth Regina és Fekete Dávid korábban megállapodtak abban, hogy ezek az információk nem kerülnek nyilvánosság elé, mert ez mindkettőjükben mérhetetlen fájdalmat okozott. Ügyfelemben ez a riport különösen mély sebeket tépett fel, hiszen minden szülőnek a legnagyobb félelme az életében, ha a gyermekének baja esik

idézi a lap Horváth Regina jogi képviselőjét, aki azt is elmondta, egy ilyen szerencsétlen baleset után a hatóságok vizsgálatot indítanak.

Ez egyébként lezárult, a gyámügy környezettanulmányt készített, és mindent rendben talált. Ezzel egy időben Fekete Dávidot a hatóság nyilatkoztatta, aki akkor tudomásunk szerint elmondta, hogy Reginát jó anyának tartja. Véletlen baleset – sajnos – bármikor bárkivel előfordulhat

jelentette ki dr. Pikali Petra, aki azonban ennél több részletet már nem akart elárulni arról, mi is történt pontosan azon a napon.

 Az ügyvédnő hozzáfűzte, hogy azért sem érti Fekete Dávid nyilatkozatát, mert Regina mindent elkövetett azért, hogy közös ikerfiaik mély kapcsolatot alakíthassanak ki az édesapjukkal.

Ügyfelemnek kizárólagos szülői felügyeleti joga van az ikrek felett, és maximálisan betartja a gyermekekkel kapcsolatban a bírósági ítéletben foglalt kapcsolattartási szabályokat, mi több, ettől a legtöbb alkalommal el is tekintett a gyermekek érdekében, hogy az édesapjuk bármikor láthassa őket. Mindemellett Horváth Regina eddig az ellen sem emelt kifogást, hogy a közösségi médiában, különösen nagy nyilvánosság előtt Fekete Dávid a gyermekek fotóit rendszeresen használja, holott ügyfelem erre engedélyt nem adott

– magyarázta dr. Pikali, aki szerint a továbbiakban Horváth Regina semmilyen sárdobálásba nem szeretne belemenni a családi béke érdekében.
 

 

origo.hu

Óriási borány utcai harcok a Szerbia-Anglia mérkőzés előtt

ripost.hu

Nem tudták megmenteni: legyőzte a rák, elhunyt a legendás énekes

borsonline.hu

Műveltségi kvíz: ha 7-re tudod a választ, már átlag felett vagy!

magyarnemzet.hu

Balkáni konfliktus Németországban, durva a helyzet az Eb-meccs előtt + videó

ripost.hu

Három jel, amiből tudhatod, hogy valaki igazán kedvel téged

magyarnemzet.hu

A közvetítésben nem láthattuk: az Eb első szurkolói botránya + videó

ripost.hu

A legjobb dolog a világon: megmutatta kislányát Krausz Gábor

astronet.hu

Napi horoszkóp 2024. június 17.: A Rák szerencsés, a Mérleg megvilágosodik hétfőn

ripost.hu

Vastag Csaba felesége bevallotta: Ciki vagy nem, de én még sosem…

ripost.hu

3 gyanús jel: akinél ezeket tapasztalod, abban jobb, ha nem bízol meg

ripost.hu

„Egy-két dolog meglepett minket" - nagy a baj a magyar válogatottnál

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁR

"Mielőtt minden újrakezdődik" - ezek voltak Avicii utolsó szavai az öngyilkossága előtt

SZTÁR

Kiderült: így áll a Megasztár zsűrije a tehetségkutatóhoz

SZTÁR

Elájultak a ragjongók: hercegnőnek öltözött Köllő Babett

SZTÁR

Örömhírt közölt Sydney van den Bosch: „Azt hiszem a célom a jelenemmé vált”

SZTÁR

Szex a kamerák előtt: ágyjelenetéről mesélt a Bridgerton sztárja

SZTÁR

Geszti Péter: „Tudtam előre, hogy nagy baj lesz!”

SZTÁR

Szolnoki Péter: „Nem számolom a születésnapokat!”

SZTÁR

Kiszel Tünde mindent együtt csinál a lányával