Létrehozva: 2023.01.22.

Szabyest visszaszólt Gáspár Lacinak: Varga Irént is többre tartja nála

Nem kellett sokat várni a válasz válaszára: Szabyest már replikázott is Gáspár Laci eszmefuttatására. Hová fajul még a helyzet?

Nincs vége a zenészvilágban kirobbant balhénak, egyre több énekes száll be a nyilvános üzengetésbe. A rendhagyó civakodást Szabyest robbantotta ki, mikoris a Zenebutik közkedvelt műsorában szutyok sz@rnak nevezte G.w.M. zenéjét. A negatív kritikára a rapper válaszolt is annak rendje és módja szerint: 24 óráig elérhető Instagram Storyban szólta le az influenszer fiút. Szó szót követett jobban mondva, Story Storyt , s az ország-világ elé tárt beszélgetésükben felmerült Gáspár Laci neve is. Erre ő is becsatlakozott a szóváltásba, szúrta ki a Bors elsőként.

Nem is kellett még 24 órát sem várni, hogy érkezzen a friss válasz Szabyesttől:

Köszönöm, hogy megtiszteltél vele, de tekintve, hogy tizenpár év alatt talán 10 darab zenét se tákoltál össze, a többi aktuálisan fennmaradó hírnevet pedig médiak*rva módjára műsorokban való haknizgatás alapozta meg, 

így egy ilyen „kirakat-sikeres” ember ne degradáljon maga alá se engem, se Fekete Pákót, sőt még Varga Irént se – aki mellesleg a maga körülményeihez képest zeneileg már többet tett oda, mint te az utóbbi 10 évben. 

Gáspár Laci esetében sem a népszerűség kérdése lett firtatva, mégis meghallgattuk, hogy saját maga szerint Ő népszerű és 20 éve a szakma csúcsa. A probléma azzal van, hogy ahhoz képest, ahogy bepozicionálod magad, mi az amit nyújtasz, G.w.M. barátoddal együtt. Hál’Istennek, azt a minőséget, amit te nyújtasz a falunapi és kaszinós haknikon, azt én is hozom" – firtatta Szabyest.

Az influenszer az őt igazán népszerűvé tévő, ominózus iPhone és iPad tönkretételére is reagált:

Mivel beakadt az az iPhone és iPad turmixolós videóm: ezek 5-10 ezer forintos, dummy, azaz nem valós készülékekkel készültek, s a videók elértek kb. ötmillió emberhez. Ezt gerilla marketingnek hívja a köznyelv. Így tudtam felhívni még jobban a zenei munkásságomra a figyelmet. Nem adtak annyi lehetőséget szerepelni közösségi tévében, ellentétben a már letűnt, de még újrahasznosítható Gáspár Lacival."

De nem ez volt az egyetlen, amivel Szabyest vasárnap odaszúrt egy kollégának. Ma került ugyanis adásba az a bizonyos Zenebutikos műsor, mely kirobbantotta az egész felfordulást. Itt bővebben kifejtette véleményét G.w.M.-ről, de Manuelt sem kímélte:
Ha egy rajongóját megkérdezzük, hogy melyik volt az igazán jó G.w.M.-szám, nem tudna mit mondani, mert kéthetente mindig jön egy újabb. Csak kimennek, leforgatják a Nyugati téren, és este kirakják. Azt mondják egymásnak: „Ráérsz délután?”, „Ráérek”, és akkor ezt a szutykot kirakják. A közönség azt szereti, amit elé raksz: nem számít, hogy az sz@r", taglalta a fiú, majd újabb zenészt vett célkeresztbe. Szerinte sok előadó, főleg a „TikTok-osok” lelopják a zenei alapokat, tulajdonképpen szerzői jogokat sértenek. 
Ott van a Manuel – húzott elő egy újabb nevet G.w.M. és Gáspár Laci pocskondiázása után. – Ő jó fej, jóban vagyunk, én legalábbis úgy vélekedek róla. De öt dalából négy dal valamelyik Post Malone-ból van kiszedve, ez pedig így nem feltétlenül az ő munkássága."

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Húsvéti kvíz: Ön tudja a választ az ünneppel kapcsolatos kérdéseikre?

origo.hu

Stana Alexandra elmondta, ki most az egyetlen férfi az életében

vg.hu

Új sorozat érkezik a Fix Magyar Állampapírból

mindmegette.hu

Húsvéti sonkás-sajtos párnácskák, amiből egy tepsi biztosan nem lesz elég

magyarnemzet.hu

Pintér Attila elmondta véleményét a magyar válogatott Eb-esélyeiről

origo.hu

Zelenszkij őrült bejelentést tett, minden megváltozik

mindmegette.hu

Meglepő eredmény a húsvéti kalácsteszten: a Lidl és a Penny terméke is versenyzett

ripost.hu

Imádnivaló: így simogatta terhes pocakját Iszak Eszter

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

3 előre elkészíthető, isteni saláta a húsvéti asztalra

ripost.hu

Ezzel vége, 4 csillagjegynek szünetre van szüksége, de azonnal!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁR

Modellkarrierrel kacérkodik Hernádi Judit lánya

SZTÁR

Megható fotó, így öleli kislányát Hosszú Katinka

SZTÁR

A Next Top Model Hungary stylistja: a modellek hibája néha tervezett

SZTÁR

Rúzsa Magdi és Kylie Minouge ugyanolyan ruhában pózol

SZTÁR

Budavári Fülöp szinte mindent megenged a kutyusának

SZTÁR

Gyanús jelek: szövődmények alakultak ki Katalin hercegnénél?

SZTÁR

"Nyafi kukac" - kíméletlen őszinteséggel jellemezte magát Rácz-Gyuricza Dóra

SZTÁR

A TV2 csodás sztárpárjának elváltak útjai