Orbán Viktor: Amíg nemzeti kormány van, Magyarország nem lép háborúba!

POLITIK
Létrehozva: 2022.02.20.

Ezt üzente Kollányi Zsuzsi a gyerekágyas Rúzsa Magdinak

Ikerfiúk édesanyjaként szívesen ad tanácsot.

Szerző Ripost

Kollányi Zsuzsi is ikres anyuka, tanácsot adott Rúzsa Magdinak, aki nemrég adott életet hármas ikreinek. Hármasikrekkel nehezebb az élet, mint kettővel. de  egyben gyönyörű feladat is. 

Fotó: Tv2

"Két iker pont annyi, amennyit egy anyuka egyszerre elbír, Magdinak így nehezebb dolga lesz. Két keze és két melle van egy nőnek, ezért három baba esetén bizonyos helyzetekben kevés tud lenni segítség nélkül. Én az idő nagy részében egyedül voltam a fiaimmal, és tényleg úgy éltem meg, hogy kettejükhöz mindenem adott.  Emiatt nem stresszeltem. Ha párhuzamosan kellett őket pelenkázni vagy megetetni, számíthattam a páromra. Alapvetően, ha egy ikres anyuka nem izgul, hogy jaj, most mi lesz, azzal csak jót tesz önmagának. Gondolom, Magdi is számíthat a férjére, akinek az egyik gyereket a kezébe lehet nyomni, azért nem megoldhatatlan feladatról van szó" – mondta Zsuzsi.

Azt üzente: ne stresszelje magát! - írja a Bors.

Nem tagadja, jó és rossz értelemben is sokkot kapott, amikor kiderült, hogy ikreket vár, de a hír hallatán a párja is meglepődött. 

"Lezajlott bennem egy s más, és kicsit „ledobtam az ékszíjat”. A terhesség elején elterveztem, mikor térhetek vissza a munkába, de ha az embernek ikrei születnek, az sok mindent felülír. Nem tudtam, miként fog a testem viselkedni, mennyire leszek rosszul, mennyi idő alatt fogok felépülni. Rengeteg komplikáció merült fel a terhességem alatt, ezért hatalmas kő esett le a szívemről, amikor végre megszülettek a gyerekek. Biztos voltam benne, hogy innentől minden rendben lesz, mindent képes leszek megoldani. Élveztem, hogy egyből volt tesójuk a gyerekeknek, és látszott, milyen erős kapcsolat van közöttük. Kétévesek voltak a fiúk, amikor Bogdán megszületett. Ők már értették, amit mondtam, le tudták venni egyedül a zoknijukat, egy kétéves gyerek már nem csecsemő. Most, hogy Bogdán aktívabb, kicsit bajosabb a dolog, mivel hárman ötfelé szaladnak." 

Az énekesnő szerint szülés után egy anyának vagy apának a gyerek lesz az első, nem pedig a társa, és azok a házasságok működnek jól, ahol a felek nem ragaszkodnak görcsösen az elveikhez.  


"Időszakosan egy nő nagyon belefeledkezhet a babázásba. Ez természetes folyamat. Az lenne a furcsa, ha a szülést követően rögtön ugyanúgy funkcionálna, mint előtte, mert annyi hormon termelődik a szervezetében. Tetszik, nem tetszik, a gyerek lesz a legfontosabb. De ez nem azért van, mert az ember nem szereti megfelelőképpen a társát, hanem mert így vagyunk kitalálva. Az a cél, hogy a gyerekek a lehető legjobb körülmények között nevelkedjenek. Másképp fog a férjed viselkedni vagy beszélni veled a gyerek előtt, mint amikor kettesben vagytok. Ezeket meg kell szokni, tudni kell alkalmazkodni. A szülőknek egyaránt türelmesnek kell lenniük egymással és önmagukkal. Azok a házasságok lesznek tartósak, ahol a felek nem döntik el előre, hogy működjenek a dolgok, és nem a hiányosságait látják egy adott helyzetnek, hanem a benne rejlő lehetőséget. Akinek elvei vannak, az egy idő után el fogja veszíteni a kapcsolatot a gyerekével vagy a társával."

Szerző Ripost

Ez is érdekelhet

origo.hu

Nagy a baj: a németek közölték, Oroszország hamarosan megtámadja a NATO-t

origo.hu

Elszólta magát a megcsalásról a magyar sztárpár

borsonline.hu

"Ez már csak kapálózás" – alig szeretné valaki Tóth Andit az X-Faktorba mentornak

mandiner.hu

„Miért akarnánk, hogy egy ilyen játékos a padon üljön?” - a Liverpool szurkolói elmondták, mit gondolnak Szoboszlai Dominikról (VIDEÓ)

metropol.hu

„Soha életedben nem csillogtál még így!” – Tóth Gabi fotóval jelentette be a váratlan örömhírt, záporoznak a gratulációk

origo.hu

Tangás fürdőruhára vetkőzve ünnepelte születésnapját Szőke Zsuzsi

mindmegette.hu

Itt a Lidl nagy dobása: ilyen még nem volt egyik hazai boltban sem!

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Pumped Gabo mindenről kitálalt Aurelióval kapcsolatban

ripost.hu

Meglepő döntést hozott Kis Grófo testvére a szolnoki luxusházzal kapcsolatban

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁR

90 milliós luxusautót vett Gáspár Laci

LELKIZŐ

Itt a vége: Kilakoltatják a TV2 fiatal sztárját és teljes családját

LELKIZŐ

Kimondta a bíróság Bódi Guszti válását: "Most már valamennyivel könnyebb"

LELKIZŐ

"Jobb a kapcsolatunk, mint valaha" - Tápai Szabina újra összejön Kucsera Gáborral?

SZTÁR

Szente Vajk: Magyarul vallok szerelmet

SZTÁR

Így van most a magyar együttes kórházba került sztárja

SZTÁR

Összeszorul a szív, így néz ki húsvét után Berki Krisztián sírja - fotó

SZTÁR

Zokogva omlott össze a Next Top Model Hungary versenyzője