Létrehozva: 2022.01.10.

Talán most sikerül: Újra szerelmes a Klapka vagyon örököse

Klapka György fiát eddig alaposan megrángatta az élet. A fiatal örökös többször is szerencsét próbált a szerelemben, de eddig mindig csalódás lett a vége.

Klapka Dennis gyakorlatilag aranykanállal a szájában született, hiszen édesapja a 2017 januárjában elhunyt milliárdos, Klapka György volt. A most 34 éves fiú számára azonban nem jelölt ki könnyű utat a sors, hiszen a boldogságot nem lehet pénzért megvenni.

Dennis és édesapja évekkel ezelőtt. Fotó: Tv2

Dennis Németországban élt, onnan tért haza Magyarországra, amikor még élt az édesanyja, Mary Zsuzsi. A fiatal örököst akkor édesapja, Klapka György vette szárnyai alá, mert Dennis rossz társaságba keveredett és drogproblémákkal küzdött. A legifjabb Klapka nem sokkal később vidékre költözött, ahol rátalált a szerelem, de a boldogsága nem tartott sokáig. Ezután pedig több kapcsolata is volt, de egyikben sem találta meg az igazi boldogságot.

Klapka Dennis az utóbbi években egészségügyi gondokkal is küzdött, édesapja halála után pedig megromlott a kapcsolta testvéreivel is. 2020 év végén aztán úgy tűnt, hogy a sorozatos csalódások után végre rátalált a szerelem. Találkozott ugyanis egy lánnyal, aki végre nem a milliomos örököst látta benne. Nem kamaszos fellángolás, több van köztünk a szerelemnél, szeretet, bizalom, egymás támogatása. Mindketten sok pofont kaptunk az élettől, ezért érzem úgy: olyan párra találtam, aki megért. Hiába van az embernek pénze, ha magányos, ha szeretet nincs az életében. Nagyon féltem a karácsonytól, mindkét szülőm halálának évfordulója és a magány várt volna, mert a testvéreim nem tartják velem a kapcsolatot, de megértem, hiszen mindnek van saját családja. Végre nekem is lett. Boldog vagyok, ha Marcsi szemébe nézek, látom, hogy rá akkor is számíthatok, ha éppen a rossz emlékek vagy epilepsziaroham gyötör„- mondta akkor a Blikknek Dennis bizakodóan.

Fotó: Facebook

Sajnos azonban a boldogság ez esetben sem tartott sokáig. Az örökös márciusában már ismét szingliként, magányosan élt. Nyilatkozatából pedig arra lehetett következtetni, hogy ismét a pénz volt az, ami megmérgezte a boldogságát. Aktívan nem keresek most új szerelmet, de ha már egy olyan nőt találok, aki nekem adja szívét, szeretném elnyerni a sajátommal. Szerintem fontos, hogy olyan kapcsolatban éljünk, ahol egymásnak élünk, és az anyagi dolgok teljesen a háttérbe kerüljenek. Egyszer élünk, egyszer szeretünk igazán remélhetőleg, és ha látom egy nőn, hogy valóban szeret és nem számít neki, hogy milyen számok vannak a bankszámlán, akkor ő lesz számomra az igazi”- nyilatkozta 2021 márciusában Klapka György legfiatalabb gyermeke.

Dennis azóta nem is igazán adott hírt magáról. Főként fekete macskájáról osztott meg képeket. Ezért is tűnt fel sokaknak a legifjabb Klapka hétvégi posztja, melyben tudatta ismerőseivel, hogy hosszú idő után újra rátalált a szerelem. Úgy tűnik, szíve választottja egy fiatal anyuka. Nos, sok boldogságot kívánunk a párnak és reméljük, Dennis végre valóban révbe ér!

 

...

Ez is érdekelhet

origo.hu

Sosem látott erővel nyomulnak előre az oroszok

origo.hu

Szexi sportszerelésben fotózgatta magát Alekosz volt szeretője

metropol.hu

Élete legrosszabb döntését hozta az ifjú férj, amikor nem engedte az esküvői fotóst az étkezőasztalhoz

vg.hu

NATO-csatlakozás: Máris reagáltak a svédek a magyar döntésre

ripost.hu

Érkezik a halak hava: fontos változást hoz 4 csillagjegy életébe

vg.hu

A kitartóan küzdő orosz lövészezredet gárdává nyilvánították

origo.hu

Kiesnek a bikinifelsőből Köllő Babett formás mellei - kép

mindmegette.hu

Új riválist kapnak a hazai sörök: a magyar boltokba is megérkezik a világ legismertebb italmárkája

life.hu

Nem csak a tűrőképességeden múlik, hogyan éled meg a havivérzéssel és a PMS-sel járó fájdalmakat(x)

ripost.hu

„Nincs víz, nincs vevő” — A kutyának sem kell Zámbó Jimmy 50 milliós nyaralója

life.hu

A hüvelyflóra sokszínűsége: a mikrobiomunk egyéni mintázata(x)

lapcentrum.hu

Fizessen elő a Magyar Nemzetre most és a kedvezmény mellé ajándékot is kap!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁR

Most jött a hír, elhunyt a népszerű magyar színész

SZTÁR

Fodor Zsóka: „Sokat gondolok a halálra”

LELKIZŐ

Aggódnak a rajongók Nemazalányért

LELKIZŐ

MC Hawer lemondott a szerelemről: „Mindegyikbe kicsit belehaltam”

SZTÁR

Tiszta apja! Kiss Endi le sem tagadhatná 4 hónapos kislányát – Fotó

SZTÁR

Észveszejtően kerek popsit villantott a Dancing with the Stars táncosnője

SZTÁR

Kőgazdag Aurél keményen beleszállt a műsorbeli társaiba

SZTÁR

Tóth Gabi bugyijáig látni, extrém fotóval sokkolta követőit az énekesnő