Létrehozva: 2022.01.10.

Talán most sikerül: Újra szerelmes a Klapka vagyon örököse

Klapka György fiát eddig alaposan megrángatta az élet. A fiatal örökös többször is szerencsét próbált a szerelemben, de eddig mindig csalódás lett a vége.

Klapka Dennis gyakorlatilag aranykanállal a szájában született, hiszen édesapja a 2017 januárjában elhunyt milliárdos, Klapka György volt. A most 34 éves fiú számára azonban nem jelölt ki könnyű utat a sors, hiszen a boldogságot nem lehet pénzért megvenni.

Dennis és édesapja évekkel ezelőtt. Fotó: Tv2

Dennis Németországban élt, onnan tért haza Magyarországra, amikor még élt az édesanyja, Mary Zsuzsi. A fiatal örököst akkor édesapja, Klapka György vette szárnyai alá, mert Dennis rossz társaságba keveredett és drogproblémákkal küzdött. A legifjabb Klapka nem sokkal később vidékre költözött, ahol rátalált a szerelem, de a boldogsága nem tartott sokáig. Ezután pedig több kapcsolata is volt, de egyikben sem találta meg az igazi boldogságot.

Klapka Dennis az utóbbi években egészségügyi gondokkal is küzdött, édesapja halála után pedig megromlott a kapcsolta testvéreivel is. 2020 év végén aztán úgy tűnt, hogy a sorozatos csalódások után végre rátalált a szerelem. Találkozott ugyanis egy lánnyal, aki végre nem a milliomos örököst látta benne. Nem kamaszos fellángolás, több van köztünk a szerelemnél, szeretet, bizalom, egymás támogatása. Mindketten sok pofont kaptunk az élettől, ezért érzem úgy: olyan párra találtam, aki megért. Hiába van az embernek pénze, ha magányos, ha szeretet nincs az életében. Nagyon féltem a karácsonytól, mindkét szülőm halálának évfordulója és a magány várt volna, mert a testvéreim nem tartják velem a kapcsolatot, de megértem, hiszen mindnek van saját családja. Végre nekem is lett. Boldog vagyok, ha Marcsi szemébe nézek, látom, hogy rá akkor is számíthatok, ha éppen a rossz emlékek vagy epilepsziaroham gyötör„- mondta akkor a Blikknek Dennis bizakodóan.

Fotó: Facebook

Sajnos azonban a boldogság ez esetben sem tartott sokáig. Az örökös márciusában már ismét szingliként, magányosan élt. Nyilatkozatából pedig arra lehetett következtetni, hogy ismét a pénz volt az, ami megmérgezte a boldogságát. Aktívan nem keresek most új szerelmet, de ha már egy olyan nőt találok, aki nekem adja szívét, szeretném elnyerni a sajátommal. Szerintem fontos, hogy olyan kapcsolatban éljünk, ahol egymásnak élünk, és az anyagi dolgok teljesen a háttérbe kerüljenek. Egyszer élünk, egyszer szeretünk igazán remélhetőleg, és ha látom egy nőn, hogy valóban szeret és nem számít neki, hogy milyen számok vannak a bankszámlán, akkor ő lesz számomra az igazi”- nyilatkozta 2021 márciusában Klapka György legfiatalabb gyermeke.

Dennis azóta nem is igazán adott hírt magáról. Főként fekete macskájáról osztott meg képeket. Ezért is tűnt fel sokaknak a legifjabb Klapka hétvégi posztja, melyben tudatta ismerőseivel, hogy hosszú idő után újra rátalált a szerelem. Úgy tűnik, szíve választottja egy fiatal anyuka. Nos, sok boldogságot kívánunk a párnak és reméljük, Dennis végre valóban révbe ér!

 

...

Ez is érdekelhet

origo.hu

Utálják, kigúnyolják, mégis ő mentette meg a nagyképű angolokat a totális focibukástól

origo.hu

Kegyetlen embervadászat zajlik Kárpátalján

borsonline.hu

„Az a kérdés, hogy ez szívedre vagy az eszedre hallgatsz” – Gyöngyi meghozta a végső döntést, Csabi azonnal könnyekben tört ki

hirtv.hu

A Fidesz-KDNP rendkívüli testületi ülés összehívását kezdeményezte a XVIII. kerületben a Koppenhága-ügy miatt

ripost.hu

Mennyire vagy művelt? 10 emberből 9 nem tudja ezeknek a szavaknak a jelentését

hirtv.hu

Rákay Philip elárulta, ki és miért rúgatta ki + videó

origo.hu

Összeomlott a Házasság első látásra egyik botrányos szereplője

travelo.hu

Nem engedik fel a magyar hegymászót a világ egyik legmagasabb csúcsára

ripost.hu

Megint nagyot fog esni az üzemanyag ára, eddig érdemes várni a tankolással

ripost.hu

Nem kérnek többet Manuelből: kiverte a biztosítékot a koncertje után a botrányos sztár

ripost.hu

Nagyot fog zuhanni az üzemanyag ára, ekkor várható

ripost.hu

Sztárok bulizás közben - Galéria

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁR

90 milliós luxusautót vett Gáspár Laci

LELKIZŐ

Itt a vége: Kilakoltatják a TV2 fiatal sztárját és teljes családját

LELKIZŐ

Kimondta a bíróság Bódi Guszti válását: "Most már valamennyivel könnyebb"

LELKIZŐ

"Jobb a kapcsolatunk, mint valaha" - Tápai Szabina újra összejön Kucsera Gáborral?

SZTÁR

Elképesztő fotók! Undorító, félelmetes állatokkal fotózták a TV2 sztárjait - galéria

SZTÁR

Anne Hathaway: Üzemanyagként tekintettem az alkoholra

SZTÁR

Szente Vajk: Magyarul vallok szerelmet

SZTÁR

Így van most a magyar együttes kórházba került sztárja