1 éve

Gáspár Zsoltnál landolt a családi vagyon, tőle kérnek kölcsön

Gáspár Bea úgy döntött, kiborítja a bilit és Hajdú Péter műsorában árulta el, miért is dúl a viszály évek óta Győzike és Zsolti között.

Még mindig áll a bál Gáspáréknál. Kiderült, minden hátterében a pénz áll. Gáspár Bea az Összezárva Hajdú Péterrel című műsor felvételén teregette ki a családi szennyest.

Fotó: LifeTV

Zsolti fogja össze a családi vagyont, tőle lehet kölcsön kérni pénzt. Mi más miatt lenne a családban a viszály? Pedig nem kell a Zsolti pénze, de nekik sem a miénk. Már minden az övéké, a végrendelet megírásán is túl vagyunk. Ő a sógorom, a férjem testvére, tisztelem, becsülöm, viszont a sógornőmnek a hozzáállását abszolúte nem értem, és itt van a probléma” – utalt Bea asszony arra, hogy Zsoltit felesége befolyásolhatja. Majd hozzátette: sértettségét csak erősítette, hogy nagyobbik lányát nem hívták meg unokatestvérei születésnapjára.

„Amikor volt a keresztlányomnak, Zsolti nagyobbik lányának, Gabicának, a 24. születésnapja, aki egyébként együtt jár edzeni Evelin lányommal, unokatestvérek, szomszédok, ám nem hívta meg a bulijába. Március 27-én partit rendeztek, az én gyerekeim nem kellettek” – mesélte Bea a LifeTV pénteken adásba kerülő műsorának felvételén. Megemlítette, hogy Zsolt ikrei augusztusban töltötték a huszadik életévüket, és értetlenül áll a történtek előtt, ugyanis ide sem hívták meg idősebb gyermekét.


fotó: Szabolcs László

„Virág nagyon szereti az unokatestvéreit, szinte együtt nőttek fel, egy óvodába és iskolába jártak, jó barátságot ápolnak. Hogy esne egy anyának, ha csak az egyik lányát hívják meg, pedig mindenki ott volt. Győzőt és engem is nagyon megviselt, és óriási problémánk volt ebből családon belül, mindnyájan azért kiabáltunk Virággal, miért vett részt a bulin, főleg mert megkértem, ne menjen, mert Evelint nem hívták” – fakadt ki Bea asszony, aki azt is elárulta: a múlton túl akar lépni, de ebben sógoráék nem partnerek.

„Szeretném, ha jó kapcsolatba lennénk Zsoltiékkal. Nem értem, ők miért nem akarják. Kinek jó ez, mert nekem nem. Nem kellene falni egymást, és a nap 24 órájában együtt lenni, de egy vasárnapi ebéd beleférne” – mondta, és Hajdú Péternek elárulta: egy esélyt lát a békülésre, ha lánya férjhez megy.

Fotó: Bors

„Lehet, hogy úgy ki tudnánk békülni Zsoltiékkal, ha nálunk lenne egy lagzi, és én meghajolva, hajbókolva megkérném őket, hogy jöjjenek el, hiszen ők a keresztszülők. Lehet, hogy ezt elfogadnák, és igent mondanának rá, onnantól fogva pedig elindulna valamilyen párbeszéd, ami mindenkinek jó” – jelentette ki Bea.

A teljes beszélgetést péntek este 10 órakor a LifeTV Összezárva Hajdú Péterrel című műsorában láthatják a nézők.

Ijedtség a családban

Győző és Zsolti édesapja elkapta a koronavírust, súlyos állapotban feküdt a kórházban. Ekkor is különösen nagy problémát okozott a testvérek közötti viszály. „Nem olyan rég, amikor apósom covidos lett, Győző és Zsolti nem beszéltek, amit senki nem akar elhinni. Apósom nagyon beteg volt, kórházba is került, Győző pedig mindvégig attól félt, hogy ha az apja meghal, hogy fog megtörténni a temetés, hiszen nem beszélnek. Vannak olyan dolgok, amikbe nem gondol bele az ember, mi lesz, ha bekövetkezik” – mondta Bea.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Az egyik budapesti sztárorvos egzotikus nyaralásból, a másik síelésből ért haza, amikor a rendőrök elfogták

borsonline.hu

Sokkoló fotók jöttek a török-szíriai földrengés helyszínéről - csak erős idegzetűeknek!

borsonline.hu

Megalázó, ahogy Zámbó Krisztián kiadta Zsuzska útját

hirtv.hu

Nemzet Sportolója - A tagok Vaskuti Istvánt javasolják a címre

ripost.hu

Már a babaszoba is elkészült: Érkezhet a baba Gianniéknál

vg.hu

A Netflix új romantikus filmjében a különböző rasszú főszereplők csókját számítógéppel oldották meg

astronet.hu

Ilyen Valentin-napi vacsorára vágynak a csillagjegyek!

ripost.hu

Forrnak az indulatok: Egy emberként szálltak bele Berki Mazsiba

ripost.hu

Egyetlen hibát követett el a mosolygós tinilány, akár ki is végezhetik érte

ripost.hu

40 órát töltöttek a romok alatt: 1 éves ikerpárt emeltek ki a mentőcsapatok

ripost.hu

Megrázó videó a törökországi pokolból: zokogva kér segítséget a világhírű focilegenda

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁR

Kitálalt a szomszéd: Becsajozott a házi őrizetben Fekete Dávid?

SZTÁR

Tündéri fotón mutatta meg kisfiát Szabó Zsófi

SZTÁR

Valóságos orvosi csoda, hogy gyermeket vár a TV2 sztárja: „ Csodák márpedig vannak"

SZTÁR

Senkinek sem kell Antal Imre hagyatéka

SZTÁR

Szemtelenül fiatal lányt szerethet Leonardo DiCaprio: íme a fotók 19 éves modellről

SZTÁR

Hamarosan kiderül! Fellebbez Árpa Attila az ítélete ellen?

SZTÁR

Gyászol a szakma: legendás színésznő ment el

SZTÁR

Új vizekre evez Molnár Anikó, pikáns terveit váltja valóra