Létrehozva: 2021.12.14.

Ezért akar pisztolyt venni Szegedi Fecsó

Az üzletember és valóságshow-sztár nem csak hobbiból lődöz.

Fegyvertartási engedélyt kapott Szegedi Ferenc, ismertebb nevén Fecsó.

Néhány hónappal ezelőtt fér­fias hobbinak indult, mára azonban akár önvédelmi eszközzé is kinőtte magát Fecsó fegyvermániája. Az üzletember nyáron kezdett vadászni, majd a sportlövészetbe is belekóstolt, s a napokban hivatalos fegyvertartási engedélyt kapott.

„Ezeket az engedélyeket körülbelül fél év alatt tudtam megszerezni, de nagyon szigorú feltételek mellett. Két pszichológiai vizsgálaton is meg kell felelnem, hogy lőfegyvert tarthassak és három versenyen is részt kellett vennem. Nyilván azért vannak ezek a feltételek, hogy ne kaphasson mindenki lőfegyvert”kezdte a Borsnak Fecsó.

A Feleségek Luxuskivitelben című műsorban akkori párja, Vasvári Vivien oldalán megismert tehetős vállalkozó rövid idő alatt két fegyvert is beszerzett. Egy sörétes puskája és egy golyós puskája is van, de tervez még egy maroklőfegyvert is venni. Mint mondta, ezeket természetesen a szabályoknak megfelelően tartja és használja, így a lőszert és fegyvereket külön elzárva egymástól a fegyverszekrényében őrzi.

Szegedi Ferenc kijelentette: természetesen csak indokolt esetben, vadászathoz vagy sportoláshoz veszi elő őket. Azonban azt is elismerte, hogy ha nem lenne más választása, akkor önvédelemre is használná a fegyvereit.

„Nem szeretném, hogy ilyen bármikor megtörténjen, de ha nincs más lehetőségem és egy kirívó és extrém helyzetben lennék, akkor a családom védelmében is használnám a fegyvert. De bízom benne, hogy ez a nap soha nem fog eljönni” – mondta határozottan a Borsnak Fecsó.

A valóságshow-sztár arról is beszélt, hogy vadászként a környezetvédelemért is tud tenni, így hobbija a közösség számára is hasznos.

„Úgy gondolom, hogy az észszerű vadászatnak, amit a társaságok is űznek, annak fontos szerepe és célja van. Ha nem ritkítjuk időszakosan az állományt, akkor az állatok kárt tesznek a termőföldeken. Még elegendő kenyér sem lenne az asztalon adott esetben” – mondta, majd hozzátette: Állatbarát vagyok, de hús­evő is. A felesleges gyilkolászásnak nem vagyok a híve, sőt elítélem, de vadászként szeretném én elejteni azt a vadat, amit haza lehet vinni és később el is készíteném magamnak. Fecsó úgy gondolja, hogy ennél ősibb dolog nincs a világon.

„Nem áll tőlem messze a főzés sem, így biztos nem fog kárba veszni a finom és értékes hús ”– tette hozzá Szegedi Ferenc, aki azt is elmondta, hogy a hivatásos vadász nemcsak kilövi a beteg, selejtes állatokat és megakadályozza a túlszaporulatot, hanem ő az, aki nyalósót, vizet vagy takarmányt visz nekik, ha erre szükség van.

Májusban a Terrorelhárítási Központ embereinek kellett közbelépniük, amikor Szegedi Fecsó és kedvese, Bea életveszélyes fenyegetéseket kapott. A nő exe rémisztő kijelentéseket tett és fegyverrel, lőszerrel pózolt félelmetes videóiban, amit a Fecsóék nem toleráltak. A feljelentést követően rövid időn belül őrizetbe vette a férfit a TEK. A páros távoltartási végzést is kért ellene, talán ez az ijesztő történet vitte rá az üzletembert, hogy pisztolyt szerezzen be és megtanuljon lőni.

Válása után 13 évvel fiatalabb nővel jár

Fecsó és exfelesége, Vasvári Vivien két és fél évvel ezelőtt szakítottak egymással, tavaly a bíróság is kimondta a válásukat.

Közös gyermeküket, Edwardot ennek ellenére közösen nevelik, az üzletember havi kétszázezer forint gyerektartást fizet és a gyerek taníttatásáról is gondoskodik. A „luxusférj” természetesen nem maradt egyedül: jelenleg egy nála 13 évvel fiatalabb szőke szépséggel, Beával jár.

A modell egyszer már szakított Fecsóval, aki állítólag hűtlen volt hozzá, de szeptemberben bejelentették: újra egy párt alkotnak.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Jürgen Klopp megtalálta a felelőst a Liverpool újabb kudarcáért

origo.hu

20+1: amikor a Simpson család előre látta a jövőt!

borsonline.hu

Megdermedtek a járókelők: narancssárga UFO tűnt fel felettük

mandiner.hu

„Szürke a cella” – nyílt levelet írt magyar börtönéből az olasz antifa

life.hu

Elkpesztő, ahogy Meg Ryan kinéz: friss fotók készültek a színésznőről

mandiner.hu

Magunkhoz láncolnánk: élethosszig tartó szerződést kötött Marco Rossi Csányi Sándorral?

origo.hu

Kocsis Máté: Nem az a lényeg, hogy Magyar Péter mit mond, hanem az, hogy a mögötte állóknak mi a céljuk

mindmegette.hu

Kokaint találtak a népszerű diszkontlánc üzleteiben, gépfegyveres rendőrök szálltak ki a helyszínre

ripost.hu

Hoppá! Összejött a Kőgazdag Fiatalok két botrányhős sztárja? Dubajban romantikáznak

ripost.hu

Házasság első látásra: Petra és András újra együtt!

ripost.hu

Nem kérnek többet Manuelből: kiverte a biztosítékot a koncertje után a botrányos sztár

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁR

90 milliós luxusautót vett Gáspár Laci

SZTÁR

Elképesztő fotók! Undorító, félelmetes állatokkal fotózták a TV2 sztárjait - galéria

SZTÁR

Anne Hathaway: Üzemanyagként tekintettem az alkoholra

SZTÁR

Szente Vajk: Magyarul vallok szerelmet

SZTÁR

Így van most a magyar együttes kórházba került sztárja

SZTÁR

Összeszorul a szív, így néz ki húsvét után Berki Krisztián sírja - fotó

SZTÁR

Zokogva omlott össze a Next Top Model Hungary versenyzője

SZTÁR

Hoppá! Összejött az Exatlon két sztárja?