Orbán Balázs Magyar Péternek: A futtatóid döntenek rólad!

POLITIK
Létrehozva: 2021.12.14.

Ezek voltak az idei év legmeglepőbb sztárszakításai

Az idei év nem volt túl szerencsés a szerelem szempontjából, ugyanis rengeteg sztárpár döntött úgy, hogy pontot tesz a házassága, kapcsolata végére

Vannak, akik ma már új párjuk oldalán megtalálták a boldogságot, de akadnak olyanok is, akiknek még nagyon friss a szingli lét – írja a Metropol.

Kárpáti Rebeka és Frohner Ferenc

Sokan meglepődtek, mikor pár napja Kárpáti Rebeka egy hosszú posztban fejtegette, miért lett vége a kapcsolatának a sztárfodrásszal, Frohner Ferenccel. Bár a fiatalok hosszú távra terveztek, úgy tűnik, a közös történetük nem lett happy end. Ennek ellenére barátságban váltak el, s szeretettel gondolnak egymásra.

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

Rebeka Karpati (@rebekarpati) által megosztott bejegyzés

„Elmentünk egymás mellett. Valamiért így alakult, valamiért most jött el az a pont, hogy lezárul egy fejezet a közös életünkben. Őszintén köszönöm neked ezt a két évet, a rengeteg nevetést, élményt, szenvedélyt, barátságot, a rengeteg tanítást, amire melletted jöttem rá. Az egyik legkülönlegesebb ember vagy akit megismertem. Nagyon szerettem egy csapatban játszani veled” – osztotta meg gondolatait Kárpáti Rebeka a közösségi oldalán.

Palik László és Marsi Anikó

A két műsorvezető tizenhét év házasság után szakított. Marsi Anikó és Palik László azonban a legújabb információk szerint nem válnak, ugyanis nem érzik szükségesnek, hiszen a legnagyobb egyetértésben és szeretetben nevelik közös fiaikat.

Ráadásul mindketten megtalálták a boldogságot új párjuk oldalán: Anikó Szulák Andrea exével, Gáborral jött össze, míg Palik László egy ügyvédnő, Petra oldalán találta meg számításait.

Tolvai Reni és Kállay Saunders András

A két előadó neve szinte összeforrt a Megasztár 5 óta. Reni és András a színfalak mögött szeretett egymásba, és 11 éven keresztül voltak egymás támaszai.

Az utóbbi időben azonban valami megváltozott, már nem lehetett őket egymás közelében látni, eltűntek a közös képek. A döntésük azért is volt meglepő a rajongóknak, mert Reni tavasszal még arról beszélt, hogy szerinte András hamarosan gyűrűt húz az ujjára. Nos, erre úgy tűnik, már nem kerül sor...

Veréb Tamás és Klajkó Szandra

Veréb Tamás és felesége, Szandi hét évig alkottak egy párt, ám az élet úgy hozta, hogy külön utakon folytatják. A pár négy év együttlét után házasodott össze 2020-ban, az énekes pedig akkor úgy érezte, hogy szerelmével szeretné leélni az egész életét.

Az eljegyzési gyűrűt is saját maga készítette neki, arról nem is beszélve, hogy az esküvőre egy nappal Valentin-nap után, február 15-én került sor, teljes titokban.

„Nagy szerelem volt a miénk, de mostanra elfáradt. Mindketten megpróbáltuk menteni a kapcsolatunkat, mindent megtettünk, de beláttuk, hogy más utakra rendelt minket a sors. Ahogy a kapcsolatunkat is a legmélyebb tisztelet és szeretet kísérte végig, úgy a jövőben is így gondolunk egymásra, de már csak jóbarátként” – osztotta meg Tamás két hónapja.

Szabó Zsófi és Kis Zsolt

Szabó Zsófi és gyermeke apja, Kis Zsolt öt év házasság után döntött a válás mellett. A műsorvezetőt nagyon megviselte a válásuk körüli hercehurca, hiszen a végsőkig küzdöttek a kapcsolatukért.

„Lehet, hogy volt egy hangzatos esküvőnk, de mi soha nem kifelé éltünk, meg kellett küzdenünk ezért a kapcsolatért, ami eddig tartott. Együtt maradunk, de nem mint férj és feleség” – mondta még januárban Zsófi, aki azóta megtalálta a számításait, méghozzá nem is akárki oldalán. Hosszú Katinka exférjével, Shane Tusuppal jött össze.

 

origo.hu

Óriási siker volt itthon is a német A klinika - így néznek ki a szereplők 35 évvel később

ripost.hu

Rettentően nehéz IQ-teszt, ami a személyiségedre is magyarázatot ad

borsonline.hu

Magára haragította a közönséget, balul sült el az énekesnő fellépése

hirtv.hu

A természet lassan visszaveszi Kispest első polgármesterének patkánytanyává lett házát

ripost.hu

A Merkúr a Bikába lép: négy csillagjegynek nagy meglepetést tartogatnak az égiek

hirtv.hu

Dimitrij Medvegyev: Ha ez így megy tovább, a garantált biztonsági övezet valahol a lengyel határon lesz.

ripost.hu

Itt a vége? Még a képeket is törölte Sebestyén Balázs felesége

travelo.hu

Videó: Cápauszonyt véltek látni a Balatonban, a találgatásoknak se vége, se hossza

ripost.hu

Kiderült Katalin és Vilmos titka, kitálalt a komornyik

ripost.hu

Május végén fordul a kocka, ezekre a csillagjegyekre rámosolyognak az égiek

ripost.hu

Szerelem a láthatáron: három csillagjegyre júniusban boldogság vár

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁR

90 milliós luxusautót vett Gáspár Laci

SZTÁR

Durván betámadták Debreczeni Zitát

SZTÁR

Béres Anett: „Ez kicsit olyan, mint egy szakítás”

SZTÁR

Dubajban és New Yorkban is sztár a 14 éves Sávolt Karolina

SZTÁR

„Támogatjuk egymást mindenben” – Apás szülést terveznek Patai Annáék

SZTÁR

Vasvári Vivien újra megtette

SZTÁR

A Házasság első látásra szereplője hű társra lelt

SZTÁR

Kustánczi Lia kislányt tervez!