Létrehozva: 2021.11.02.

Milliókkal segít a beteg gyerekeken Gáspár Zsolti

Gáspár Zsolti 17 évvel ezelőtt vitt adományt először a Heim Pál Gyermekkórháznak, és azóta rendszeresen visszajár, hogy mosolyt csaljon a beteg gyerekek arcára.

Gáspár Zsolt mindezt azért teszi, mert annak idején a fiát is ott kezelték, így rengetegszer voltak kényszerű vendégei az intézménynek, ahol a fia is és ő is csak jó tapasztalatokat szereztek.

Gáspár Zsolt 1 millió forint értékben vitt adományt barátaival Fotó: Máté Krisztián/Ripost

Zsolti gazda fia már felnőtt és egészséges, de a rutin megmaradt. A Ripost most elkísérte a TV2-n hamarosan induló Farm VIP 2 házigazdáját egy újabb adománnyal. A híresség most közel 1 millió forint értékben kalapozott össze adományt. A teherautón voltak játékok, bébiételek és rengeteg májkrém, amiket a Heim Pál kórház ápolási igazgatója vett át nagy örömmel. Zsolti gazda most nem egyedül érkezett, elkísérte őt A többszörös világ és olimpiai bajnok kajakzseni, Kammerer Zoltán és Vizslázs község polgármestere, Sándor József is, akik nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy a nagy értékű adomány összegyűljön és cél térjen.

A Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézetben örömmel fogadták a rengeteg bébiételt Fotó: Máté Krisztián/Ripost

„Élethosszig tartó köszönettel tartozom azért a gondosságért és szeretetért, amit a fiam kapott itt a Heim Pál Gyermekkórházban éveken át. Bár a fiam már nem szorul kezelésre, én töretlenül jövök, mert tudom, hány kisgyerek van a falak között, akiknek egy kis meglepetés is hatalmas örömöt jelent. A bébiételeket Vizslás polgármestere ajánlotta föl, a májkrémeket egy cégtől kaptuk, míg Kammerer Zoli barátom a szállításban segített”- kezdte Zsolti. „Vele éppen a Farm VIP második szériájának forgatásán ismerkedtünk meg, és ott említettem neki, hogy számomra mennyire fontos ez az intézmény és a beteg gyerekek segítése. Ő pedig azonnal felajánlotta, hogy segít, amiben csak kell. Most megkerestem, és gondolkodás nélkül jött is. Már hajnalban Nógrádban volt, hogy segítsen a pakolásban és teletankolta a teherautót, hogy tíz órára itt lehessünk a kórházban”- mondta Zsolti, miközben az intézmény udvarán pakolta az adományokat.

Kammerer Zoltán, Vizslás polgármestere és Zsolti gazda hosszú percekig pakolták a gyerekeknek szánt játékokat Fotó: Máté Krisztián/ Ripost

Kammerer Zoltán örömmel állt be a jó ügy mellé, hiszen ahogy Zsoltinak, úgy neki is szívügye a beteg gyermekeken való segítés. „ Zsoltit a Farm VIP előtt csak a tévéből ismertem, és bevallom, sokat röhögtem rajta. Fogalmam sem volt róla, hogy ő valójában egy nagyon komoly ember. Ha leáll a kamera, marad ugyan a vicces figura, de közben megmutatja a hétköznapi arcát is. Mindennél fontosabb neki a család és a gyerekek, és itt találkozott is az értékrendünk. Nagyon kellemes csalódás volt nekem, ma már barátinak mondhatom a viszonyunkat. Bemutatott a családjának és ott mesélt nekem erről a szokásáról”- mutatott az adománnyal teli teherautó felé a legendás sportoló, aki idén még biztosan versenyez, de visszavonulása után is marad imádott sportágánál.

Kammerer Zoltán első szóra igent mondott Fotó: Máté Krisztián/Ripost

„Szóba került már a visszavonulás, de idén még biztosan versenyezni fogok. Nyilván már nem célom az olimpia, és világbajnoki címem sem lesz több, de levezetek. Közben pedig több kajak-kenu gyermekprogramban is benne vagyok és működtetem a nevemet viselő akadémiát is. Több száz gyermeket mentolárunk, ahogyan Győrben is, ahol szintén a gyermekprogramban veszek részt. Ez nem véletlen, hiszen nekem is szívem csücske a gyerekekkel való foglalkozás”- magyarázta Kammerer Zoltán, aki biztosan feltűnik még Zsolti gazda mellett, hogy támogassa a karitatív tevékenységét.

Sándor József polgármester szintén örömmel állt a jó ügy mellé Fotó: Máté Krisztián/ Ripost

Vizslás polgármestere szintén beállt a TV2 sztárja mellé és nemcsak az adománygyűjtésben segít, de Zsolti gazda oltást népszerűsítő országjárásában is támogatja a hírességet. Eddig 8000 maszkot, rengeteg fertőtlenítőszert és ruhát adományozott a település nevében a programnak, melynek célja, hogy az ország összes romatelepén mindenki be legyen oltva koronavírus ellen. ”Zsolti megkeresett engem pár héttel ezelőtt, hogy országjáró körútra indul, és arra kért, ha tudom, támogassam őt ebben. Mivel polgármesterként én is elkötelezett híve vagyok annak, hogy a szűkebb és tágabb környezetemben mindenki felvegye valamelyik oltást, azonnal igent mondtam. Tisztában vagyok vele, hogy a romatelepeken élőkhöz nagyon kevés hiteles információ jut el a járványról és persze az oltás fonósságáról. Zsolti pedig egy olyan híresség, aki közülük, szegénysorból jött. Ez teszi őt hitelessé a szemükben. Amikor pedig megemlítette, hogy szeretne adományt vinni a Heim Pál Gyermekkórháznak, szintén nem hezitáltam, segítettem, amivel tudtam”- nyilatkozta Sándor József.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Mindenki erre várt, elképesztő hírek érkeztek a királyi családról

origo.hu

Nagy a baj: katonákat küld Ukrajnába az Egyesült Államok

borsonline.hu

Ábel Anita: „Roberto azért szeret, amilyen ember vagyok”

mandiner.hu

Elájult a román utazóblogger attól, amit Magyarországon látott

ripost.hu

A csillagok nem hazudnak: ebből a 3 jegyből lehet milliomos

mandiner.hu

Eddig szidták érte, most fél Európa Magyarország útját választotta

origo.hu

Meglepő véleménye van a modellkedésről Kiszel Tünde lányának

travelo.hu

Ez a 10 legszebb tóparti üdülőhely Európában

ripost.hu

A verseny előtt kapott szívrohamot a sikeres sportoló, nem tudták megmenteni

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

jatek.hirfm.hu

Nyerő ajándékok. Vigye el őket a Hír FM játékában (hirdetés)

ripost.hu

Ennek a 4 csillagjegynek pénzt és bőséget hoz a Bika hava

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁR

90 milliós luxusautót vett Gáspár Laci

LELKIZŐ

Itt a vége: Kilakoltatják a TV2 fiatal sztárját és teljes családját

LELKIZŐ

Kimondta a bíróság Bódi Guszti válását: "Most már valamennyivel könnyebb"

LELKIZŐ

"Jobb a kapcsolatunk, mint valaha" - Tápai Szabina újra összejön Kucsera Gáborral?

SZTÁR

Anne Hathaway: Üzemanyagként tekintettem az alkoholra

SZTÁR

Szente Vajk: Magyarul vallok szerelmet

SZTÁR

Így van most a magyar együttes kórházba került sztárja

SZTÁR

Összeszorul a szív, így néz ki húsvét után Berki Krisztián sírja - fotó