9 hónapja

Nincs szerencséje: Rettegve állt neki a feladatnak a Farm VIP játékosa

Nehéz, de leginkább félelmetes feladatot kell megoldania a Farm VIP két szerelmespárjának a hétfő esti adásban. A profi futballistát egyenesen leverte a víz.

A Farm VIP játékosai komoly kihívás elé néznek a hétfő esti adásban. A levendula projekt kapcsán ugyanis az utolsó termék előállításához meg kell küzdeniük a méhekkel.

Fotó: TV2

A kihívást csapatonként két embernek kell teljesítenie, így logikus volt a döntés, hogy a sárgák közül Póth Diána és Gyepi, míg a piros csapatból Szuperák Barbie és Jolly álljon csatarendbe. Az utóbbi páros ebben a feladatban előnnyel indult, hiszen Barbie nagypapája méhész volt, így az énekesnő számára nem idegen terep a kaptárakból való mézgyűjtés.

Ezzel szemben Gyepes Gábor egyenesen retteg a méhektől, így számára bizonyosan nem ez volt a Farm VIP-ben eltöltött idő legszebb momentuma. „Méh, darázs, dongó… ezektől kivagyok. Gyerekkoromban voltunk egyszer kirándulni, és bementem az erdőbe, ahol elleptek a lódarazsak, és vagy 50-60 csípéssel tértem haza, és azóta bármikor meglátok egyet, megdermedek vagy elszaladok” – mondta a TV2 kamerájába Gyepi.

Fotó: TV2

Hogy a sportolónak végül sikerül-e a csapat érdekében legyőznie a félelmét, az kiderül hétfő este a TV2 képernyőjén.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!