12 hónapja

Szabó Győző beégette kollégáját: Ki lehet a mindenkit idegesítő színész?

A fél ország azt találgatja, ki lehet az önmagát Brad Pittnek képzelő magyar színész, aki sorra idegeli ki a filmes öltöztetőket és stylistokat.

Hétfő reggel Szabó Győző arról beszélt a Retro Rádió reggeli műsorában, hogy bizony nem csak a világsztárok között akad olyan színész, aki kiállhatatlan viselkedésével képes egy egész forgatás hangulatát megmérgezni.

Fotó: Máté Krisztián (MK) Ripost

A színész persze csak név nélkül mesélt el egy tanulságos történetet, de elbeszélése alapján nem is annyira nehéz tippeket sorakoztatni az idegesítő kolléga kilétével kapcsolatban. „Itthon is akadnak olyan színészek, akiknek az énképe köszönőviszonyban sincs azzal, amilyennek a környezete látja őket. Az egyikük szent meggyőződése, hogy ő maga a magyar Brad Pitt és ennek előszeretettel ad hangot a forgatásokon. Ő az, aki minden alkalommal leszögezi, hogy M-es méretű pólónál nagyobbat nem hajlandó hordani. Ezzel csak az a bökkenő, hogy a méretei alapján bőven XL-es. Ennél fogva érdekesen festett, amikor megjelent a kamerák előtt hangsúlyos pocakkal, amit egyedül ő nem látott” - kezdte a Bochkor című műsorban Győző, aki azt is elárulta, hogyan veszik hülyére kollégáját az öltöztetők.

„Az említett kolléga meglehetősen sokat veszekedett az öltöztetőkkel, akik a méretének megfelelő ruhákat akarták ráadni, így végül arra jutottak, hogy bár XL-es cuccokat adnak rá, a címkéket kicserélik M-esre” - mesélte a színész.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!