1 éve

Eldőlt, erre tette fel az életét Németh Kristóf kamasz fia

Németh Kristóf 13 éves fiát olyannyira magával ragadta a golf világa, hogy majdnem minden szabadidejében a pályán van és gyakorol. Meg is van az eredménye...

Németh Kristóf, és persze az egész család, nagyon büszke Lócira, aki tulajdonképpen a véletlennek köszönheti, hogy a jelek szerint egy életre beszippantotta a golf világa. A 13 éves kamasz fiú már ott tart, hogy korosztályos versenyeket nyer és biztos benne, hogy felnőttként is ezzel szeretne foglalkozni.

Németh Kristóf nagyon büszke a 13 éves kamaszfiára Fotó: Ripost

„Csak ámulok Lóci elszántságán, és persze rettenetesen büszke vagyok rá. Tulajdonképpen a feleségemnek köszönhető, hogy mindhárman megismerkedtünk ezzel a remek sporttal Zalacsányban, ami mára az anyaklubunk lett. Születésnapi ajándékként kaptam az első leckéket és ekkor fertőződtünk meg vele családilag”- kezdte lapunknak a színész, aki ma is szívesen „ütöget”, de Lócival már aligha veheti fel a versenyt a golfpályán, mivel a kamasz srác mára mondhatni profivá vált.

„Lóci az idei Junior tour-ban indult és az első fordulót nyerte meg most hétvégén és ahogy én látom, nincs megállás. Annyira magával ragadta a sport, hogy a jövőre nézve is komolyan tervez vele. Már most azon gondolkodik, hogy a TF-en tanul tovább középiskola után, sőt már több olyan külföldi egyetemet is talált, ahol akár sportösztöndíjjal is tanulhatna”- mesélte büszkén Németh Kristóf, aki elárulta, Lóci tervei közt szerepel, hogy akár a legnagyobbak közé is eljusson, sőt azt sem tartja kizártnak, hogy idővel egy saját klub elnöke legyen.

A kiskamasz persze tisztában van azzal is, hogy nem elég, ha golfpályán teljesít jól, így nagy hangsúlyt fektet a tanulásba is. „Lóci sport iránti szenvedélye a tanulására is jó hatással van, hiszen tudja, hogy jó eredményeket kell felmutatnia az iskolában ahhoz, hogy a lehető legtöbb időt szentelhesse a golfnak. Egyébként esténként az interneten néz golfmeccseket, ha éppen nem a YouTube-ról tanul zongorázni”- nevette el a Fórum Színház igazgatója.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!