1 éve

Köllő Babett: A szorgalom és az alázat mindennél fontosabb

Köllő Babett lesz a hamarosan induló Sztárban Sztár leszek! egyik mestere. A Ripost-nak árulta el, szerinte mi kell a sikerhez!

Néhány napja derült ki, hogy Köllő Babett lesz a TV2-n hamarosan startoló Sztárban Sztár leszek! második évadának egyik mestere, a színésznő három feltörekvő énekes jövőjét fogja majd egyengetni, ami egyértelműen nagy felelősséggel jár.


Fotó: MK / Ripost

Babett a Ripost-nak árulta el, milyen szempontok alapján választja majd ki azt a három tehetséget, akit a szárnya alá vesz a műsor során, és természetesen utána is.

„Az biztos, hogy olyan énekest választok majd mesterként, aki nagyon alázatos. Ezt a pályát csak úgy lehet végigcsinálni. Hosszú távon csak úgy maradhat valaki sikeres, ha meghallgatja mások véleményét és alázatosan teszi a dolgát. A másik fontos dolog a szorgalom. Én nagyon maximalista vagyok, így annak, aki velem dolgozik, fel kell készülnie arra, hogy munka lesz” – kezdte a Ripost-nak Babett, aki a szorgalmat még az őstehetségnél is fontosabbnak tartja.

Korábban ugyanis, amikor táncos volt, többször is szembesült azzal, hogy egy-egy hihetetlenül tehetséges művész nem volt kifejezetten szorgalmas, és egy talán kevésbé ügyes, de sokkal kitartóbb társa egy idő után utolérte, sőt, le is körözte az illetőt.

„Egy művész hatalmas szorgalommal bizony el tud érni annyit, mint egy Isten áldotta tehetség, aki kicsit félvállról veszi a dolgokat. Ezért gondolom, hogy a szorgalom és az alázat mindennél fontosabb” – jelentette ki a leendő mester, aki szerint már nagyjából el is dőlt, hogy kinek milyen szerep jut majd a mesterek közül.

„Majka már tulajdonképpen el is vállalta a megmondóember szerepét, ő lesz a rossz zsaru. Ez persze vékony jég, hiszen egy idő után mindenki a saját versenyzőjéhez fog kötődni, és mindent meg fogunk tenni, hogy ők érvényesüljenek. Pápai Joci lesz a két lábon járó szeretet, aki a légynek se tud ártani, és akkor még ott leszünk mi is Tóth Gabival. Nagyon izgalmas lesz, meglátjuk majd, hogy milyen helyzeteket eredményeznek az egyes szituációk.”

Babett már nagyon várja az új kihívást, ugyanakkor biztos benne, hogy néha el fog szakadni nála a cérna, hiszen napokon keresztül kell majd hallgatnia a versenyzőket, akik közül persze lesznek kevésbé tehetségesek is.

„Ha valaki esetleg nem erre a pályára született, annak igenis meg kell mondani, hogy más az útja, máskülönben csak hamis illúziókba ringatja magát és boldogtalan lesz. Persze úgy kell megmondani, hogy ne bántsuk meg, szépen be kell csomagolni, de akkor is ki kell mondani. Ezért úgy vélem, nagyon felelősségteljes dolog mesternek lenni. Alig várom” – mesélte lelkesen Babett.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!