1 éve

Megható gesztust tett Katalin hercegné, sosem látott fotó került elő a temetésről

Emberek százmillió követték a tévében múlt szombaton, ahogy a királyi család végső búcsút vesz a 99 éves korában elhunyt Fülöp hercegtől. Egy nagyon fontos pillanatról azonban mindenki lemaradt...

II. Erzsébet mellett, aki ezen a napon minden eddiginél magányosabbnak és törékenyebbnek tűnt, Katalin hercegné is megérintette az emberek szívét. A múlt szombati temetésen több olyan gesztust is tett, amivel még több ember szimpátiáját vívta ki.

Katalin hercegné már többször bizonyította, hogy méltó lesz a királyné címre, ha Vilmos kerül trónra.
Fotó: AP

Először is a tévénézők élő egyenes adásban láthatták, ahogy a férje, Vilmos herceg és annak testvére, Harry herceg között egyetlen pillanat alatt sikerült szertefoszlatnia a feszült hangulatot.

Amikor a gyászoló család visszafelé tartott a templomból a kastély felé, akkor Katalin hercegné előbb beszélgetésbe elegyedett Harryvel, majd lelassította lépteit, hogy a magukra maradt fivérek nyugodtan tudják folytatni a társalgást. Ez volt az a pillanat, amikor a királyi családért rajongó több millió ember felsóhajtott, abban a reményben, hogy ez lehet a testvérek közötti „jégkorszak” végének kezdete. Ha ez pedig valóban így lesz, akkor senki nem fogja elfelejteni, hogy Katalin hercegnének óriási szerepe volt ebben.

A temetés napja az egész királyi család számára nagyon nehéz volt, Katalin azonban a legjobb formáját hozta a legnehezebb időkben is.
Fotó: AP

De a hercegné nem csak a testvérek és II. Erzsébet számára nyújtott vigaszt a nehéz napon. Egy frissen előkerült fotó tanulsága szerint Katalin támaszt nyújtott Károly herceg számára is. Az élő közvetítést figyelők ugyan lemaradtak róla, de egy szemfüles fotósnak sikerült megörökítenie ahogy Katalin hercegné szeretetteljesen átöleli apósát és megcsókolja az arcát.

A könnyeivel küzdő Károly herceg számára egyértelművé tette ez a gesztus, hogy nincs egyedül a legnehezebb órákban sem, Katalin hercegné szikla szilárdsággal áll mellette is.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!