1 éve

Hajdú Péter a balesetéről: Éles fájdalmat éreztem és halálra rémültem

Hajdú Péter és persze vendége, Növényi Norbert is nagyon megijedt, amikor az imitált verekedés közben a műsorvezető megsérült. Ez történt pontosan.

Hajdú Péter mozdulni sem tudott a fájdalomtól, amikor az Összezárva című műsor péntek esti epizódjának forgatásán Növényi Norbert szó szerint a földhöz vágta.

Fotó: Szabolcs László

Mindketten jártasak a küzdősportokban

Bár a több harcművészeti ágban is profi sportoló nagyon vigyázott a műsorvezetőre, arra nem számított, hogy a mikroport okoz majd sérülést barátjának. A LifeTV stúdiójában megfagyott a levegő, de mi történt pontosan és miért kellett mentőt hívni a forgatásra?

Hajdú Péter egy pillanatig sem haragudott a péntek este 10-kor adásba kerülő műsor vendégére, vagyis Növényi Norbertre, hiszen barna öves shotokan karatés tisztában van vele, hogy edzés közben történhetnek balesetek.

Korábban már edzettek együtt...„

”A forgatáson rengeteg mindenről beszélgettünk Norbival és persze több aktivitás, vagyis játék is volt. Ezek közül az egyik volt az edzés, hiszen én is jártas vagyok egy küzdősportban, ő pedig többnek is a mestere. Ráadásul edzettünk már együtt, mivel annak idején ő készített fel a második sztárbokszra, ahol én Nagy „Csonttörő” Jánossal szemben léptem szorítóba„ - kezdte a műsorvezető, aki leszögezte, mindet szabályosan és óvatosan csináltak, de egy apró hiba mégis becsúszott a ”játékba„.

Hajdú Péter arca eltorzult a fájdalomtól Fotó: LifeTV

Fájdalomcsillapító injekciót kapott a baleset után

”Növényi Norbi nagyon vigyázott rám, de egy kombináció után, melynek a végén egy csípődobással a földre vitt, éles fájlom hasított a gerincembe. Sajnos a mikroport adaptere pont középre volt rögzítve és arra sikerült esnem. Tényleg halálra rémültem, hiszen féltem, hogy megsérült a csigolyám. Norbi azonnal mentőt hívott, ők hamar ki is érkeztek és miután kiderült, hogy a fájdalomnál és az ijedségnél nincs nagyobb baj, beadtak egy fájdalomcsillapító injekciót. A forgatás egyetlen percre sem állt le, így a kamerák mindent rögzítettek„ - mesélte a Ripost-nak Hajdú Péter, aki a baleset után leginkább vendégét sajnálta, hiszen Növényi Norbert nagyon a szívére vette a történteket és persze féltette a műsorvezetőt, hiszen tisztában volt vele, hogy jelentős erőfölénnyel bír Péterrel szemben.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!