1 éve

74 éves lett Boros Lajos: Életem felét már leéltem

Boros Lajos remek formában van. Úgy gondolja, hogy ha a szívritmusszabályzója bírja az iramot, akár még egyszer annyit is élhetne, mint amennyi mögötte van.

Boros Lajos hétfőn ünnepelte 74. születésnapját de ő korántsem érzi, hogy a B oldalt tapossa. Sőt, szerinte ha a későbbiekben esetleg rakoncátlankodó szerveit is meg tudja támogatni a tudomány, akár az is lehet, hogy még csak élete delén jár.

Remek formában van a születésnapos Boros Lajos Fotó: Markovics Gábor / Ripost

„Valóban boldog születésnapom volt, ami főleg annak köszönhető, hogy remekül érzem magam. Ahogy figyelem a pótalkatrészeket, amiket belém pakoltak, akár 150 évig is élhetek, vagyis most járok életem felénél. Már most sokkal magasabb színvonalon tart az orvostudomány, mint amire pár évtizede számítottunk. Kicsit sem idegenkedek a műszervektől, szóval jelzem, ha lesz kísérlet és kell hozzá alany, én itt vagyok!” - kezdte nevetve Boros Lajos.

Hirtelen visszatért az ízlelése és a szaglása is

„A lassan három éve műtötték meg a szívemet és most sokkal, de sokkal jobban érzem magam, mint előtte. A tüneteim gyakorlatilag teljesen megszűntek. Tökéletesen egészségesnek érzem magam. Jókat sétálok, de nem viszem túlzásba” - mondta a Ripost-nak Lali király, aki már túl van a második, koronavírus elleni védőoltáson is, így hamarosan elkezdheti élvezni a szabadságot. Az oltások után egyetlen furcsaságot tapasztalt. „Nemrég megesett, hogy nem éreztem ízeket és illatokat, de a mustár valahogy kivétel volt. Aztán a feleségem a napokban főzött valami csodát és egy csapásra minden íz és illat a helyére került. Ez olyan fokú örömöt okozott, hogy azt nem is tudnám, csak obszcén szavakkal kifejezni” - újságolta Boros Lajos.

Boros Lajos lassan védett lesz a koronavírussal szemben Fotó: Markovics Gábor / Ripost

Két kívánsága is volt, amikor hétfőn elfújta a gyertyákat

A legendás rádiós azt is elárulta, mit kívánt, amikor elfújta a gyertyákat. „Szigorú szabályok között telt a születésnapom, mert még csak mostanában nyerjük el a teljes védettséget a második oltásunk után. Már lazítottunk kicsit, de csak tapogatózva, óvatosan. Egyébként azt kívántam, hogy ne kelljen hozzászoknunk ahhoz, hogy naponta halnak meg emberek a szűkebb és tágabb környezetünkben. Ja és azt, hogy legyek súlytalan, de ez nem olyan fontos, mint az előbbi...” - tette hozzá nevetve Boros Lajos.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!