1 éve

Mélypontra került Mádai Vivien, egy barát mindent elmondott a válásáról

A műsorvezetőt a hírek szerint nagyon elkeserítette, hogy a második házassága is válással végződik.

Szerző Doris

Mádai Vivien februárban egy rövidke közleményben tudatta, hogy hat év házasság után elválnak az útjai gyermeke apjától.

Fotó: Ripost

Bár a Mokka műsorvezetője nem tért ki az okokra, a Blikk megtudta, hogy Vivien nagyon el van keseredve, barátai tartják benne a lelket.

„Szerencsésnek mondhatja magát abból a szempontból, hogy sok jó barát veszi körül, akik a boldog pillanatokon, a közös nyaralásokon túl a bajban sem hagyták magára. Vivien barátnői egy emberként állnak mellette, támogatják és segítenek neki átvészelni ezt a nehéz időszakot. Ez szemmel láthatóan jó érzéssel és némi önbizalommal tölti el, de egyébként is kemény fából faragták, tudja, nem engedheti meg magának, hogy elgyengüljön. Mindemellett a munka is mentőöv számára, imádja a televíziózást, a képernyőn flottul kell mennie mindennek és profiként tudja, hogy magánéleti válságából a nézők semmit sem érzékelhetnek” – árulta el a lapnak Vivien egyik közeli ismerőse, aki azt is elmondta, a csinos tévés fia, Zénó miatt még mindig sokat találkozik gyermeke apjával, Zoltánnal.

„Ha mindenben nem is értettek egyet a hat év alatt, egy vitathatatlan: mindkettejük számára Zénó boldogsága a legfontosabb. Vivi eddig is ragaszkodott a fiához, de most talán még erősebb lett a kötelék közöttük. Erősnek kell maradnia a gyerek miatt, aki rengeteg szeretettel halmozza el az anyukáját. Ha éppen mélyponton is van, Zénó közelsége és mosolya minden könnycseppért kárpótolja” – kotyogta ki a bennfentes.

Szerző Doris

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!