1 éve

Mi történt? Komoly fájdalmak kínozzák Keresztes Ildikót

Az énekesnő minden energiáját beleadja otthona felújításába. Kicsit talán többet is, mint kellett volna. Meglett a maximalizmus böjtje...

Keresztes Ildikó önmagát is meglepte az utóbbi hónapokban. Rá ugyanis egészen másképpen hatott a koronavírus világjárvány miatti kényszerszünet, mint ahogyan azt várta volna. Tökéletesen alkalmazkodott a lelassult világhoz és azt mondja, nem is hiszi, hogy valaha újra olyan tempóra vált majd, mint amin a vírus felbukkanása előtt haladt.

Ildikó megerőltette a kezét
Fotó: Life TV

Az énekesnő péntek reggel Joshi Bharat vendége volt a Life TV Ébredj velünk! Extra című műsorában, ahol nem csak az életét érintő gyökeres változásról mesélt, de azt is elárulta, miért érkezett bekötött kézzel.

„Legyünk túl ezen, mert látom, hogy a kezemen lévő kötést nézed! Arról van szó, hogy belevágtam a lakásfelújításba és folyamatosan pakolászok, amivel sikerült megerőltetnem a kezemet, vagyis ínhüvely gyulladást kaptam. Az a helyzet, hogy a maximalizmusom miatt szinte csak az a jó, amit magam csinálok és ez lett ez eredménye” - kezdte a beszélgetést nevetve Ildikó, aki mint mondja rengeteget változott a mögöttünk álló közel egy évben.

Teljesen megváltozott az élete...
Fotó: Life TV

„Hosszú évek óta nem találkoztam magammal, annyit rohantam. A járvány miatti leállásban lecsendesedtem minden értelemben. Nem csak nyugodtabb lettem, de a változás a zenémben is kiütközik. Csendesebb és érettebb zenék születtek és érettebb lettem magam is. Ötvenhat évesen meghallottam magamban az új hangokat és azt hiszem, maradok is ezeknél. Félretettem a sallangokat és már csak magamnak szeretnék megfelelni...” - mondta Joshi Bharatnak az énekesnő.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!