1 éve

Új korszak kezdődik a színész életében: Ezzel kell leszámolnia

Csonka Andrást a koronavírus-világjárvány változtatta éjjeli bagollyá és sorozatfüggővé. Ennek hétfőtől vége...

Csonka András február 1-től ébreszti majd a Life TV nézőit Ábel Anita oldalán az Ébredj velünk! címmel induló reggeli műsorban. Mindezt heti váltásban teszik majd a Holdampf Linda, Hajdu Steve párossal. András utoljára 10 évvel ezelőtt csinált hasonlót, így most fel kell készülnie a korán kelés nehézségeire.

Fotó: Instagram

„Tulajdonképpen nem magával a hajnali keléssel van gondom, inkább a korai lefekvéssel, ami az előbbi elengedhetetlen feltétele. A járvány kitörése óta az estéim nagy részét sorozatnézéssel töltöm, amihez nagyon hozzászoktam. Mostantól treníroznom kell magam arra, hogy éjfélkor már ne kezdjek bele még egy epizódba, hiszen hétfőtől legkésőbb fél hatkor ébrednem kell” - mondta a színész-műsorvezető.

Joshi Bharat is feltűnik az Ébredj velünk!-ben Az indiai származású műsorvezető-sorselemző szintén komoly szerephez jut majd a Life TV reggeli műsorában. Joshi Bharat minden reggel, a műsor utolsó szegmensében beszélget majd egy-egy hírességgel a tőle megszokott lélekboncolgató módon. Első vendége Rubint Réka lesz.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!