1 éve

Szikora Róbert: Büntessék meg a vírustagadókat!

Szikora Róbert tavaly a világjárvány kirobbanása óta minden imájába belefoglalta azt a kérést, hogy a kutatók találják meg végre szérumot.

Szikora Róbertet mélységesen felháborítják a vírustagadók, mert szerinte hatalmas károkat okoznak az emberiségnek azzal, hogy a védőoltás ellen kampányolnak. Az EmeRTon-díjas legenda az első napon regisztrált is a védőoltásra.

Fotó: Ripost /Sulyok László

„Minden épeszű ember beoltatja magát, hiszen tudja, hogy abból baj nem lehet, sőt segít vele önmagán, a szűkebb környezetén és összességében a világon is”kezdte a Ripost-nak Szikora. „Annak idején a mi szüleinkben nem merült fel szemernyi kétség sem, amikor beadatták nekünk a kötelező, vagy éppen szükségesnek ítélt védőoltásokat. Elég volt nekik, ha az orvos azt mondta, hogy nem lesz semmi baj. Nem értem, hogy a vírustagadóknak ma ez miért nem elég!? Március óta minden nap imádkoztam azért, hogy meglegyen az ellenszer, így amikor kiderült, hogy van oltás, az első napon regisztráltam. Ugyanerre szólítok fel minden felelősséggel gondolkodó magyar embert!” – kezdte a zenész, aki nem kertelt, egyenesen kimondta, hogy véleménye szerint komolyan büntetni kellene azokat a vírustagadó véleményvezéreket, akik ezekben a nehéz időkben bizonytalanságot szítanak.

Fotó: Sulyok László

„Legyen már mindenki felnőtt ember és viselkedjen nagyfiúként! Csak a gyáva ember nem oltat és csak a legsötétebb lélek képes erre buzdítani másokat, mindenféle szemenszedett hazugságot terjesztve! Bíznunk abban, hogy a választott kormányunk kiváló szakemberekkel vizsgáltatta be a már alkalmazott vakcinát éppen úgy, ahogy bízunk egy pilótában, amikor felszállunk egy gépre. Nem tesszük fel a kérdést, hogy vajon ért-e a repülő vezetéséhez, csak rábízzuk az életünket. Most bízzuk rá a kutatókra és az orvosokra ezt a kérdést! Azokra pedig, akik ezt a bizalmat próbálják aláásni, példás büntetést kellene kiszabni, hiszen az ellen dolgoznak, hogy az életünk végre visszatérhessen a normális kerékvágásba!” – jelentette ki Szikora Róbert

Fotó: Bors

Csepregi Éva is túl van a regisztráción A népszerű énekesnő ugyan már átesett a koronavírus-fertőzésen, de tisztában van vele, hogy ez sem jelent számára hosszan tartó védettséget. Ezért regisztrált a vakcinára és várja, hogy megkaphassa. „Idén az orvosom javaslatára az influenza elleni védőoltást is beadattam, pedig az elmúlt években nálam ez kimaradt. Bár a koronavírus-fertőzésen már átestem, úgy hallottam, hogy ez csak egy ideig jelent számomra védelmet a vírus ellen, így állok elébe. Szerintem a régi életünket csak úgy kaphatjuk vissza, ha beoltatjuk magunkat!” – fogalmazott lapunknak Csepregi Éva, aki már nagyon szeretne újra színpadon állni, és szórakoztatni.  

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Országos hőség után hidegfront érkezik

origo.hu

Halálra késeltek egy idős embert

borsonline.hu

Menekítik az embereket Vajszlón, lezárták a környéket

vg.hu

Erőt mutatott Palkovics minisztériuma Lázár tárcájával szemben

ripost.hu

Sokkot kapott a kismama, amikor meglátta, mi lapul a szendvicsében

vg.hu

Munkahelyet vált Karikó Katalin

vg.hu

Ősztől ennyi pótdíjjal kell számolnia a BKK-n bliccelőknek

travelo.hu

Videó: Hallucinogén méztől bekábult medvét kaptak lencsevégre

ripost.hu

3 csillagjegy, akik őrületesen jók az ágyban

ripost.hu

"Hol a cicid?" - Tették fel a kínos kérdést Dér Heninek e fotó láttán

ripost.hu

Kitálalt Berki Krisztián pszichológusa: kemény titokra derült fény

ripost.hu

A kórházi ágyon fotózták le Gáspár Beát, nagy a fájdalom, ápolók hada veszi körül

További cikkek

SZTÁR

Arat a halál: Tragikus hirtelenséggel távoztak ezek a sztárok

SZTÁR

Majka és Rúzsa Magdi: Sűrű hétvégét ígér a Plázs

SZTÁR

Tóth Gabi nagyon odatette magát a különleges templomban – Videó

SZTÁR

+18-as lesifotó: bugyi sem volt a celeben, barátja a lábai között matatott

SZTÁR

Tragikus hír jött: Meghalt a Kossuth-díjas magyar művész