Létrehozva: 2021.01.21.

Galambos Lajcsi: Ideje szerényebben élnem

Százharminc hektáros, tizenhét szobás boldogasszonypusztai villájából egy könnyűszerkezetes kis csónakházba költözött Galambos Lajcsi. A háromgyermekes családapa úgy érzi: itt az ideje megtanulnia szerényebben élni!

Január 25-én ünnepli a hatvanadik születésnapját Galambos Lajcsi. A mulatós zene atyja álmodni sem tudott volna teljesebb és sikeresebb életet annál, mint amit az elmúlt évtizedekben megélt. Igaz, ma már sok mindent másképpen lát, mint karrierje kezdetén.

A családjára a legbüszkébb, de a szórakoztatásra úgy tekint, mint a negyedik gyermekére

„A negyvenedik születésnapomat Ausztriában tartottam, amire a TV2 egy nagy forgatást rendezett. Több száz köszöntést kaptam, többek között világ­sztároktól is, úgy mint például Lou Bega, ami csodálatos korszaka volt az életemnek, ám idén teljesen máshogy tervezem a születésnapomat. Nem leszek Magyarországon, ha úgy tetszik, társadalmi szerepvállalást végzek, ami egy erkölcsi kiigazodási pont lesz számomra. Ez az utazás reményeim szerint egy újratervezés lesz, amely során egyedül, csak magamban leszek. Ez elkövetkezendő né­hány napban szem­benézek az elmúlt évek történéseivel, és számot vetek az életemmel„ – vallja be a Borsnak Galambos Lajos, aki 2019 januárjában egyszer már részt vett egy zarándokúton, az El Caminón, ám mostani utazása, úgy véli, még nagyobb hatást fog gyakorolni az életére.

Elismeri, hogy egy zenész mellett nem könnyû az élet, de úgy érzi, nem csinálna semmit másként

„Ha őszinte vagyok, na­gyon szeretek egyedül lenni, ami mindig is nagy problémát jelentett a családom számára. Rendkívül sok lemondással jár egy művész­élet, például nem megyek moziba, nem szórakozom, és nem lógok a Netflixen naphosszat. Számomra a szórakoztatás, a trombita az első! Hatéves korom óta tanulok zenélni, erre tettem fel az életemet, ám azt is elfogadom, ha valaki ezzel nem tud együtt élni. A családom a mai napig nem tudott megbarátkozni „Lagzi Lajcsival”, s jól tudom, hogy ez a jövőben sem lesz másként. Ezt az életformát valaki vagy a kezdetektől elfogadja, vagy so­sem fog hozzászokni, mert nem lehet. Tudom, hogy nehéz megérteni, de nekem a karrierem és a si­kerem ugyanolyan gyerekem, mint Bo­gi, Istvánka és Lalika. A család persze na­gyon fontos, de amikor vá­laszthattam volna, hogy minden fürdetésre haza­érek vagy inkább járom az országot és koncertezem, akkor az utóbbit választottam. Erre nincs mentségem, és nem is keresek. Ez az én döntésem volt, amit sohasem bántam meg, és nem is fogok! Gyerekkorom óta arra készültem, hogy megtapsoljanak, s rengeteg munkám van abban, hogy az ország kedvenc trombitásának nevezzenek. Most sem csinálnám másképp az élete­met! ”– vallja be a ze­nész, aki egyvalamin azonban mégis szeretne változ­tatni:

„Rájöttem, hogy a kevesebb is elég! Csak trombitából tizenkét darabom van otthon, pedig egyszerre csak egyet tudok fújni... Itt az ideje megválnom minden olyan dologtól, amire nincs szükségem, hisz egy idő után az ember akarva-akaratlanul is ezektől teszi függővé a boldogságát. A lemondás persze nem könnyű feladat, de itt az ideje megtanulnom szerényebben él­ni! „– magyarázza Lajcsi, aki már tavaly év elején megkezdte az új életét, hisz a százharminc hektáros, tizenhét szobás, boldogasszonypusztai villájából egy öt­ven négyzetméteres kis csónakházba költözött.

Palotából csónakházba költözött, és a trombitáit is eladja

„2020 tavaszán egy könnyűszerkezetes, ötven négyzetméteres kis házat építettem a birtokon, amibe azóta is életvitelszerűen élek. Mondhatni, megtalált a monogámia, és nagyon jól elvagyok. Amolyan polgári életet élek, etetem a halakat, a vadakat, és élvezem, hogy a családom közvetlen közelében, de mégis csak magam vagyok!”

 

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Elfelejtett melltartót venni a nyitott blúza alá a Next Top Model Hungary versenyzője - kép

origo.hu

Nagy a baj: katonákat küld Ukrajnába az Egyesült Államok

metropol.hu

Heti horoszkóp: Jobb, ha ez a csillagjegy nem tesz könnyelmű ígéretet!

hirtv.hu

Hallgatásba burkolózott Magyar Péter az adatkezelési botrány kapcsán

ripost.hu

Rémisztő, mit talált a térképet böngészve: videón a felfedezés

mandiner.hu

Putyint rettenetesen felbőszítette a lengyelek terve – a legsúlyosabb válaszlépést lengette be

origo.hu

Meglepő véleménye van a modellkedésről Kiszel Tünde lányának

lakaskultura.hu

Váza saját kezűleg: Zseniális DIY-ötlet a lakberendezés szerelmeseinek

ripost.hu

Ez lenne a világ legrövidebb IQ-tesztje? Csupán egyetlen kérdésből áll, mégis sokakon kifog

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

jatek.hirfm.hu

Nyerő ajándékok. Vigye el őket a Hír FM játékában (hirdetés)

ripost.hu

Jó hírt kaptak a nyugdíjasok, nem is kell rá sokat várniuk

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁR

90 milliós luxusautót vett Gáspár Laci

SZTÁR

Anne Hathaway: Üzemanyagként tekintettem az alkoholra

SZTÁR

Szente Vajk: Magyarul vallok szerelmet

SZTÁR

Így van most a magyar együttes kórházba került sztárja

SZTÁR

Összeszorul a szív, így néz ki húsvét után Berki Krisztián sírja - fotó

SZTÁR

Zokogva omlott össze a Next Top Model Hungary versenyzője

SZTÁR

Hoppá! Összejött az Exatlon két sztárja?

SZTÁR

Mága Zoltán végre visszakapta, amit a csalók elvettek tőle