Létrehozva: 2021.01.14.

75 éves lett Nagy Feró: „Egy ötvenes pasi néz rám a tükörből”

Nagy Feró nem hisz a szemének, ha rápillant a személyi igazolványára, hiszen úgy érzi, lélekben még most is az a pajkos kamasz...

Nagy Feró nem tagadja, nehezen barátkozik meg azzal, hogy mára virradóra 75 éves lett, de ha eltekint az ijesztő számtól, egészen derűsen látja a jövőt. Azt mondja, sem szellemileg, sem fizikálisan nem érzi magát háromnegyed évszázadosnak és nem is szeretné még elkezdeni a békés, boldog nyugdíjas éveit, ugyanis még ott van a „bugi a lábában” és reméli, hamarosan meg is mutathatja a Beatrice rajongóinak.

Fotó: Ripost

„Igazából megdöbbentő, hogy 75 évet olvasok ki a személyimből, de ha ezt elengedem, csak hálát érzek, hiszen van erőm a munkához. Nem is vetek számot a mögöttem álló évtizedek kapcsán, inkább csak megvonom a vállam, túlélem, hogy a barátaim megünnepelnek és holnaptól megyek tovább. A rock and roll konzervál, no meg a jóféle házi pálinka is, szóval nincs gond. Ha belenézek a tükörbe, egy ötvenes pasi néz vissza rám, úgyhogy életem delén járok” - kezdte lapunknak Nagy Feró, aki persze érzi, hogy a kamaszos lelke ma már nem diktálhat olyan tempót a testének, mint 20-30 évvel ezelőtt.

Fotó: Ripost

„Na jó, azért én is onnan tudom, hogy még élek, hogy reggelente itt is fáj, meg ott is sajog. Ennek ellenére még érzem a bugit és egy másfél órás koncertet simán végigugrálok. Vagyis csak ugrálnék, ha lehetne, de bízom benne, hogy mihamarabb sokan, sőt rengetegen megkapják majd a koronavírus elleni vakcinát és legkésőbb a nyári koncertszezonban újra kezdődhetnek a bulik. Én már regisztráltam, szóval innen is üzenem a Beatrice rajongóknak, hogy tessék, csak tessék!” - tette hozzá a legendás rocker, aki tavaly októberben már átesett a fertőzésen, de még most is érzi a betegség utóhatásait.

„Néha még most is köhécselek, ami szerintem ettől a fránya vírustól maradt rám, de lassan-lassan csak kilábalok belőle teljesen. Voltam a dokimnál, hogy adjon már valami szert, ami minden erőmet visszaadja, de csak annyit kérdezett: Hány éves is vagy Ferókám? Amikor kimondtam a számot, csak megrántotta a vállát és megint kaptam egy kérdést: Hát akkor mit akarsz?„ - mondta nevetve az ünnepelt nem sokkal a szűk körűre tervezett szülinapi buli előtt, ami ma korán kezdődik, hiszen este 8-ra minden vendégnek haza kell majd érnie, hacsak nem tolják hajnal 5-ig, ami esetükben azért nem kizárt.

Nagy Feró

A Petőfi Zenei Díjátadón áll színpadra hamarosan Nagy Feró 2019-ben vehette át a Petőfi Zenei Díjat, amikor is az életművével érdemelte ki a rangos elismerést. A legenda idén január 23-án visszatér az esemény színpadára. A gálát a koronavírus-világjárványra tekintettel különleges keretek között egy kétórás élőshow kíséretében rendezik meg élőben a Duna Televízió képernyőjén, ahol Feró mellett olyan legendák zenélnek majd mint Presser Gábor, Frenreisz Károly és Pataky Attila, de találkozhatunk Bagossy Brothers Company-val, Rúzsa Magdival és a Halott Pénzzel, a 15 éves Irie Maffia és a Kelemen Kabátban formációkkal is. Az életmű-díjat pedig Horváth Charlie veheti majd át.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Brutális baleset Budapesten: két ember meghalt, a gyáva sofőr elmenekült

origo.hu

Már ez a nagyhatalom is a harmadik világháborúra készül

borsonline.hu

Fülig érő vigyorral közölte a boldog örömhírt Schobert Lara: összejött

metropol.hu

„Már most jobb Dibusz Dénesnél” - Marco Rossi törheti a fejét a kapusposzton

hirtv.hu

Ma éjjel Izrael megtámadta Iránt

origo.hu

Pénzt lehet keresni a tilosban parkolók bejelentésével

ripost.hu

3 csillagjegy kapcsolata el van átkozva, ők még idén szakíthatnak!

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

"Ki fog látszani a s*nám" - Kiakadtak a túl szexi ruha miatt az olimpikonok

ripost.hu

Kudlik Júlia üzent a köztévé MI-műsorvezetőjének: "Szerencse, hogy lelket nem adtak még neki!"

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁR

90 milliós luxusautót vett Gáspár Laci

LELKIZŐ

Itt a vége: Kilakoltatják a TV2 fiatal sztárját és teljes családját

LELKIZŐ

Kimondta a bíróság Bódi Guszti válását: "Most már valamennyivel könnyebb"

LELKIZŐ

"Jobb a kapcsolatunk, mint valaha" - Tápai Szabina újra összejön Kucsera Gáborral?

SZTÁR

Szente Vajk: Magyarul vallok szerelmet

SZTÁR

Így van most a magyar együttes kórházba került sztárja

SZTÁR

Összeszorul a szív, így néz ki húsvét után Berki Krisztián sírja - fotó

SZTÁR

Zokogva omlott össze a Next Top Model Hungary versenyzője