Létrehozva: 2020.12.13.

Világsztárt faragnak Gabriela Spanic táncpartneréből

A venezuelai világsztár a Dancing with the Stars szombati döntője után sem engedi el táncpartnere kezét. Menedzserével egyengetik tovább Andrei útját.

Gabriela Spanic és Andrei Mangra között találkozásuk első pillanatában szoros kötődés alakult ki, hiszen a fiatal táncos folyékonyan beszél spanyolul. A próbákon és a táncparketten látványosan izzott köztük a levegő, így a venezuelai világsztár rajongói, hamar találgatni is kezdték, hogy vajon több van e köztük szimpla munkakapcsolatnál. Nos, nem is tévedtek olyan nagyot, hiszen bár szerelemről szó sincs, mára szinte testvérként szeretik egymást.

A Dancing with the Stars végére az is világossá vált számukra, hogy kapcsolatuk nem ér majd véget azzal, hogy szombat este ellejtik utolsó táncukat. Gabriela Spanic menedzsere ugyanis felfigyelt a tehetséges táncosra és úgy döntött, kezébe veszi jövője alakítását. Ezt maga a világsztár árulta el lapunknak a döntő adás előtt, amikor arról kérdeztük, hogy a tánc része marad-e az életének azután, hogy hazautazik Mexikóba.

„Szeretném folytatni a táncot, és termesztestesen Andrei-jel is fogom tartani a kapcsolatom. Szoros barátság alakult ki köztünk. Ráadásul most az én menedzserem, Daniel Ferrer Cubillán fog neki segíteni, úgyhogy az is lehet, hogy még fogunk együtt dolgozni a jövőben”- mondta Gaby. A Ripost megkereste Andrei Mangrát is, aki nem titkolja, hatalmas reményekkel vág bele a közös munkába új ügynökével.

Fotó: Bors / Knap Zoltán

„Hihetetlenül hálás vagyok a sorsomnak, hogy mellém sodorta Gabyt, akivel életre szóló szoros barátságot kötöttünk. Fáj most a szívem, hogy hétfőn hazautazik, de a kapcsolatunk nem szakad meg, sőt, ha lehet, még szorosabbra fonódik, mint eddig” - kezdte a fiatal táncos, aki még nem pontosan tudja, mi vár rá új menedzsere mellett, de nem tartja kizártnak, hogy egyszer egy szappanoperában láthatjuk majd Gabriela Spanic oldalán.

„Hamarosan ki fogjuk dolgozni az együttműködésünk részleteit, ami hatalmas lehetőség számomra. Bár eddig nem terveztem, hogy Európán kívül építek karriert, de most megnyílnak előttem a latin amerikai lehetőségek, és ez fantasztikus. Vannak bennem színészi ambíciók is, így most az lesz az első dolgom, hogy komolyabban ráfekszem a spanyolra, hogy el tudjam hagyni az akcentusomat. Az sem kizárt, hogy kipróbálom magam színészként is. Imádnám, ha Gaby oldalán feltűnhetnék egy epizódszerepben...”- mondta nevetve Andrei Mangra.

Fotó: Tv2

Gabriela Spanic: Budapest csodálatos Ripost: Mi az, ami a legjobban tetszett az itt töltött hónapok alatt? Gabriela Spanic: Budapest maga a csoda, gyönyörű és mágikus hely. Ráadásul megadatott az a szerencse, hogy csodálatos emberek vettek körül. Az ételeket, az embereket, a várost, vagyis mindent szeretek Magyarországon. Ripost: Mi hiányozik majd Magyarországról? G.S.: A munkatársaim, az emberek. A Dancing with the Stars teljes csapata, a versenytársak, a szerkesztők, a beauty team, vagyis mindenki. Nagyon szeretetteljes és kedves légkör vett körül. Ripost: Mi lesz az első dolga, amikor hazaér? G.S.:Családommal és a kutyáimmal szeretnék egy kis időt tölteni, és elmegyek az acapulcoi nyaralómba, hogy kicsit pihenjek a karácsonyi és újévi ünnepek alatt, hogy feltöltődjek, mielőtt 2021 elkezdődik, ami szerencsémre rengeteg új lehetőséget tartogat.  

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Felbukkant egy újabb halálos vírus

origo.hu

Kiestek a mélyen kivágott felsőből Vajna Tímea hatalmas mellei

metropol.hu

Házasság első látásra: Érzelmes szavakkal búcsúzik Gyöngyi, itt a vége?

vg.hu

Benzinárstop: az olcsó üzemanyag jöhet, az üres töltőállomás nem

ripost.hu

Áll a bál az X-Faktor körül, még saját mentora is a műsort szapulta

magyarnemzet.hu

Váratlan helyen csapott össze az amerikai csúcsfegyver az orosz védelemmel

origo.hu

Alig takarja a melltartó az egykori szépségkirálynő mellét

ripost.hu

Válassz egy holdat és kiderül, mi a legnagyobb titkod

ripost.hu

Megdöbbentő bejelentést tett a NASA: életet találtak a Marson

ripost.hu

Mennyire vagy művelt? 10 emberből 9 nem tudja ezeknek a szavaknak a jelentését

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁR

90 milliós luxusautót vett Gáspár Laci

SHOWBIZ

Kiderült! Ilyen kapcsolatban vannak valójában a TV2 sztárjai

SHOWBIZ

Könnyek és veszekedés: Íme a Házasság első látásra legdrámaibb pillanatai

SHOWBIZ

Béres Anett: „Soha többé nem ugrom le sehonnan életemben”

SZTÁR

Elképesztő fotók! Undorító, félelmetes állatokkal fotózták a TV2 sztárjait - galéria

SZTÁR

Anne Hathaway: Üzemanyagként tekintettem az alkoholra

SZTÁR

Szente Vajk: Magyarul vallok szerelmet

SZTÁR

Így van most a magyar együttes kórházba került sztárja