Marics Peti
Zoltán Erikának éppen úgy rengeteg ideje szabadult fel, amióta márciusban kitört a koronavírus-világjárvány, mint az összes előadónak.
Zoltán Erika életében évtizedek óta nem fordult elő, hogy mindenre jusson ideje, hiszen gyakorlatilag egymást érték a koncertjei. A koronavírus-világjárvány márciusi kirobbanása óta azonban szinte csak ideje van. Ezért keresett új művészeti formát és fordult a gasztronómia felé.
„Életem során összesen nem pihentem annyit, amennyit március óta, és bevallom, már nagyon várom, hogy visszakapjam azt a rohanós életet, amiben egy percem sincs” - kezdte nevetve az énekesnő, aki persze nem unatkozott a mögöttünk álló kilenc hónapban.
„Világéletemben nagyon szerettem festeni, de persze időm az nem volt rá. Az utóbbi hónapokban viszont elővettem a vásznat és egy különleges technikával alkotni kezdtem. Azt szeretem a legjobban, amikor színeket öntök a vászonra és hajszárítóval alakítok ki különböző formákat” - mesélte lapunknak az énekesnő, aki mostanában a konyhában is kiteljesedett.
„Sütni, főzni is mindig szerettem, hiszen ezek is nagyon kreatív tevékenységek. A napokban próba jelleggel megsütöttem életem első diós és mákos bejgliét, amivel hatalmas sikert arattam. Már csak pár szelet van, így most nekiállok egy újabb adagnak” - mondta Zoltán Erika.