2 éve

Leleplező videó: Furcsán viselkedett Curtis a Sztárban Sztár döntőjén

Curtis nem hazudtolta meg magát vasárnap este. Jól érzete magát a stúdióban.

Túltengett benne az energia, alig tudta visszafogni magát vasárnap este a Sztárban Sztár döntőjében Curtis. Míg két héttel korábban szó nélkül eltűnt, nem jelent meg az élő műsorban, addig a döntő napján nagyon is jelen volt.

20200817 Budapest
Sztárban sztár sajtótájékoztató
Fotó: Végh István VI Bors
Képen: Curtis (Széki Attila) rapper

Többek szerint elég furcsán viselkedett a vasárnapi élő show alatt. A stúdióban feltűnő volt, hogy az egyik pillanatban ugrált a páholyban, a másikban épp az ellenkezője történt, indokolatlanul magába zuhant és a száját harapdálva ücsörgött a pamlagon. Az is furcsa volt, hogy miközben mindenki más tapssal ünnepelte a finalista, Szabó Ádám előadását, addig Curtis szintén az énekesnek drukkolt, de csak bambult maga elé.

A győztes kihirdetésének pillanatában aztán teljesen elvesztette a kontrollt: a kamera elé lépett, ami a páholy és a zsűripult között helyezkedett el. Ez a kamera vette a két döntőst, így emiatt a mozzanat miatt lemaradtak a nézők a nagy pillanatról, amikor is Tóth Andi kézfogással gratulált volt szerelmének a győzelemhez. A stúdióban amúgy tetőfokára hágott a hangulat, de amikor Curtis cipővel a pamlagon mászkált, vagy épp egy helyben ugrált, kicsit úgy tűnt, mintha egy másik partiban venne részt.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!