2 éve

Gépfegyverrel akart cigányokra vadászni az RTL Klub sztárja

A jelek szerint valahol megbicsaklott az RTL Klub sztárkereső gépezete, más magyarázat aligha van arra, hogy az egyik legnézettebb műsoruk főszereplője néhány éve még romákra akart vadászni egy gépfegyverrel, miközben a Jobbik szekerét tolta... Ráadásul egy széles körben ismert közszereplőről, egy jobbikos polgármester kabinetfőnökéről van szó.

Azt gondoljuk, vitán felül áll, hogy a Házasodna a gazda című műsor főszereplője, Betti vállalhatatlanul viselkedett. Lényegében gyilkosságra uszított! Érthetetlen, miért kerülhetett az RTL képernyőjére!

Vincze Betti ma már talán igyekszik elfelejteni azt a 2012-es posztját, melyben részletesen kifejtette: leghőbb vágya, hogy egy UZI típusú gépfegyverrel válogatás nélkül lelője a Miskolc és Ózd környéki cigánysorok lakóit. Ráadásul követőit arra kérte, osszák meg gyilkosságokra buzdító sorait. Vagyis véleményünk szerint széles körben gyilkosságra uszított.

Betti gazda később Ózd jobbikos polgármesterének, Janiczak Dávidnak lett a kabinetfőnöke. Olyan ismert közszereplő, akiről az RTL Klubban is tudni kellett!

A gazdasszony az RTL Klubon látható bemutatkozó filmjében gondosan ügyelt rá, hogy ne említse a pártot, amely mellett elkötelezte magát, de nyolc évvel ezelőtt nem válogatta meg a szavait, sőt hozzátette: nem érdeklik a következmények sem. „Annyira tele van a t…m a cigányokkal, hogy ha tehetném, végigsétálva a cigánysoron az összeset megsoroznám UZI-val. Hamarosan eljön az idő, hogy akkor is végigsétálok UZI-val, ha nem tehetném! Nem érdekel a következmény. Ezt másképp már nem lehet” – áll az RTL Klub üdvöskéjének egykori posztjában. Sejthette, hogy ez nem vet rá jó fényt, hiszen a posztot törölte a teljes profiljával együtt – csakhogy az internet nem felejt, és persze maga a szerző sem, hiszen néhány napja zavaros mentegetőzésbe kezdett új közösségi oldalán.

A konkrétumokra persze nem tért ki, így követőinek fogalma sincs, miért is kér bocsánatot: „...Volt okom az elkeseredésre, de nem volt mentség arra, ahogyan annak hangot adtam. Bocsánatot kértem miatta és most újra megteszem: bocsánat...” – fogalmazott. Vajon bocsánatot kér a Miskolc és Ózd környéki romáktól is, a szemükbe nézve?

Kár volt megspórolnia az RTL Klubnak azt a néhány kattintást, amivel a titokra fény derülhetett volna, mert a csatornára sem vet jó fényt, kikkel dolgozik együtt, kiket sztárol. Kíváncsian várjuk a következtetések levonását...

 

Volt, aki hatékonyabb fegyvert javasolt

Az RTL Klub gazdasszonyának egykori posztja alatt ijesztő beszélgetés is zajlott. Betti gazda gyilkos ötletének egyik támogatója az UZI helyett AK47-es gépkarabélyt javasolt az öldöklésre. Hogy Betti nem erős felindulásból írta a posztot, arra bizonyíték, hogy hidegvérrel visszakérdezett: „Miért? Az mennyit lő sorozaton?” Ezután arról csevegtek, mi a mészárlás elkövetésének célszerű módja és hogy a gyorsaság fontosabb-e, vagy a gyilkolás minden pillanatának kiélvezése.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!