1 éve

Gabriela Spanic vallomása: Anyám kiakadt, amikor meglátta az ágyamban

A venezuelai világsztár nem tétovázott, amikor meglátta, hogy rengetegen támadtak rá a szerencsétlenre. Azonnal közbelépett és hazavitte védencét...

A szombaton startoló Dancing with the Stars világsztár versenyzője ma is elérzékenyül, ha visszagondol gyermekkorára. A színésznő Venezuelában, egy tragikus történelmű falucskában, Ortízban nevelkedett. Szülei farmján mindent megtanult a földművelésről és az állattartásról, amit csak lehetett.

Fotó: Tv2

„Tényleg mesébe illő gyermekkorom volt, pont olyan, mint amilyen a szappanoperák sok szereplőjének is. Ortíz falucskában éltünk, ami viharos történelemre tekint vissza. Egy könyv is jelent meg róla Halott házak címmel, ami a sárgalázjárványról szól. Persze ez nem érintette a gyermekkoromat” - kezdte lapunknak Gabriela Spanic, aki ma is elboldogulna egy dél-amerikai farmon, hiszen a kisujjában van az egzotikus növények termesztése.

Fotó: Getty Images

„Kislánykoromban sokat segítettem a szüleimnek a földeken. Papaját, jukkát és kukoricát termesztettünk, és megtanultam traktort vezetni is, és szőrén megülni a lovat. A legjobban mégis azt szerettem, hogy rengeteg különleges állatot tarthattunk az ikertestvéremmel. Voltak vaddisznóink, amiket születésüktől neveltünk, és még egy igazi tigrist is tartottunk” - emlékezett vissza a TV2 héten induló show-jának sztárja, aki azt is elárulta, melyik különleges házi kedvencét szerette a legjobban.

Fotó: Getty Imgaes

„Néhány héten át teljes titokban gondoztunk egy hatalmas anakondát. Egyik nap, amikor a testvéremmel hazafele sétáltunk a házunktól hat kilométerre lévő iskolából, egy építkezésen lettünk figyelmesek arra, hogy a munkások bottal ütötték szegényt. Mi persze odaszaladtunk és megmentettük őt. Hazavittük, letisztogattuk és elrejtettük a szennyesruhák között. Emlékszem, a szomszéd srácoknak fizettünk, hogy hozzanak neki békákat és egereket. Esténként bevittük az ágyunkba és együtt aludtunk vele. Ő volt a mi párnánk...” - mesélte nevetve Gaby. Az óriási anakondát végül édesanyjuk megtalálta, összeszidta lányait, az állatot pedig kidobta a farmról.

Gaby imádja Budapestet Gabriela Spanic hosszú hetek óta tartózkodik Budapesten, és bár nem először jár nálunk, most jutott ideje arra, hogy közelebbről is megismerkedjen a várossal és persze az emberekkel. „Egyszerűen odavagyok Budapestért. Csodálatos a város történelme, az építészete, a hídjaiért pedig egyenesen rajongok. Nem beszélve az ételekről, amiket itt kóstolhattam. Ráadásul nagyon közvetlenek az itt élő emberek, ami kicsit olyan, mintha otthon lennék. Szeretek itt lenni!” - mondta boldogan a színésznő.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!