2 éve

Fájdalomcsillapítókkal készül az adásra Gelencsér Timi

A Dancing with the Stars szereplője tűrőképessége határán mozog minden próbán, mivel túlterhelte a lábát, ami miatt gyógyszeres kezelésre szorul.

A Dancing with the Stars egyik nagy esélyese Gerencsér Timi, még egy sérülés sem tudja megtörni. Az egykori szépségkirálynőnek begyulladt a vádlija, ami miatt minden mozdulat komoly fájdalommal jár számára.

Fotó: Bors

„Pokolian fáj a bal vádlim, ami annak köszönhető, hogy olyan koreográfiánk van, ami extrán terheli. A bal lábam az ugró lábam, tehát bármilyen ugrást csinálunk, arról ugrom el. Nagyon készülünk az adásra, nincs pihenő, szeretnénk jól teljesíteni. Sajnos a folyamatos terhelésnek ez lett az ára” – kezdte lapunknak Timi, aki mindent elkövet, hogy a szombat esti élőshow-ban sem a zsűri, sem pedig a közönség ne vegye észre a küzdelmét.

„Most gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító tapasz van rajta, de kenem mindenféle krémekkel, szedek gyulladáscsökkentőt tabletta formájában is, és amikor lehet, pihentetem a lábam. Igyekszem minél jobban kímélni, hogy az élő adásban ne legyen ebből probléma” – árulta el a TV2 sztárja. Timi táncpartnere Hegyes Bertalan nagyon büszke Timi kitartására, ugyanakkor félti is őt.

„Az már az első próbákon kiderült, hogy Timi nagyon maximalista és hatalmas benne a megfelelni akarás, mindent tökéletesen szeretne csinálni. Hétfőn az első adás után jött ki mindkettőnkön az elmúlt hetek sorozatterhelése, az élő adással járó stressz, a fáradtság. Ettől persze egyikünk sem érezte úgy, hogy kevésbé összpontosítanánk vagy készülnénk a második produkciónkra, de hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem megterhelő ez. Azt vettem észre, hogy Timi már az apróbb sérüléseket, lila foltokat észre sem veszi, annyira a feladatra koncentrál. A vádlijára tőlem is kapott izomlazító krémet és próbálom neki hangsúlyozni, a pihenés épp olyan fontos, mint a gyakorlás. Nagyon büszke vagyok rá, hogy ilyen maximalista, de közben féltem is őt”-mondta a fiatal táncos.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!