Létrehozva: 2020.08.18.

Elképesztő dolog történt Németh Kristóf darabjának előadása után

Vasárnap este megható és romantikus pillanatoknak lehettek szemtanúi azok, akik jegyet váltottak a Love.hu című vígjáték szarvasi előadására.

A szarvasi srácnak nem véletlenül esett a választása a Fórum Színház bemutatójára, hiszen a Love.hu című előadás éppen két ember különös kapcsolatának alakulásáról szól, aminek a vége ugyan nyitva marad, de a néző, akár úgy is folytathatja a történetet, hogy lánykérés lesz belőle. A nézők ugyanakkor mégsem maradtak romantikus végkifejlet nélkül, hiszen vasárnap este Szarvason egy szerelmes fiatalember a barátnőjével együtt fellépett a színpadra a tapsrendben, majd féltérdre ereszkedett és feltette a nagy kérdést…

A lány, annak rendje és módja szerint könnyekben tört ki és boldogan mondott igent, miközben 800 néző egyszerre kezdte törölgetni a szemét. A kétszereplős darab női főszereplője Kiss Anna Laura sem tudta leplezni meghatottságát. „Kár lenne tagadni, hogy könnyekig hatódtam a lánykérés láttán, pedig bőven volt időm felkészülni rá, hiszen a kevés beavatott közé tartoztunk Lengyel Ferenccel. Eddig csak egyszer éltem át lánykérést, konkrétan a nővéremét, de azt is csak egy kocsiból láttam”- mesélte nevetve a színésznő. „Zoli a srác nagyon aranyos volt, láthatóan remegett a lába, amikor letérdelt a szerelme elé. Persze nem is csoda, hiszen élete legfontosabb kérdését tette fel, ráadásul rengeteg ember előtt. A hatás nem is maradt el. Sírt Petra az újdonsült menyasszony, sírtam kicsit én is és persze a közönség is” - mondta Kiss Anna Laura.

A sikerdarab producere Németh Kristóf nagy örömmel vett részt a lánykérés szervezésében, hiszen javíthatatlan romantikus ő maga is. „Amikor megkerestek engem a szarvasi színháztól, hogy egy srác lánykérést tervez a bemutatónk után, hezitálás nélkül mondtam igent. Fontos nap volt ez a mi életünkben is, hiszen gyakorlatilag újra bemutató volt a pandémia után. Másrészről pedig a Love.hu egy nagyon mély mondanivalóval bíró szerelmi történet, így a srác keresve sem találhatott volna jobb helyet és alkalmat arra, hogy megkérje a szerelem kezét. Azt hiszem, hogy abban a pillanatban, amikor a színpadon letérdelt, egyszerre dobbant több mint nyolcszáz szív. Megtörtént a színház és a valóság összeolvadása, ami ritka és gyönyörű pillanat. A színház és a szerelem ünnepe valósult meg szarvason vasárnap este- nyilatkozta meghatottan Németh Kristóf.

Németh Kristóf és párja Zita Fotó: Ripost/ Szabolcs László

 

Kristóf is jól választotta meg a pillanatot A színész és Zita életük legkeményebb megpróbáltatásán vettek részt Máltán, ahol megküzdöttek a Legbátrabb Páros című műsor feladataival. Kristóf az első, szállodában töltött estén, hirtelen elhatározástól vezérelve, gyűrű nélkül kérte meg szerelme kezét. Másnap pedig együtt mentek el egy ékszerészhez, hogy egy gyűrűvel is megpecsételjék a lánykérést. „Különleges volt az eljegyzésünk, hiszen hihetetlen próbatételeken voltunk túl. Az első nyugodt éjszakánkra készültünk a szállodában, amikor elérkezettnek láttam az időt arra, hogy féltérdre ereszkedjek Zita előtt és megkérdezzem, elkísér -e az utamon életünk végéig”- emlékezett vissza Németh Kristóf.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Véres orosz megtorlás indul Ukrajnában

origo.hu

Magyar Péter bevallotta, hogy loptak

borsonline.hu

Házasság első látásra: egyetlen páros döntött az együtt maradás mellett

vg.hu

A cégek kényszerértékesítéséről kérdezte Svájc elnöke Orbán Viktort Budapesten

ripost.hu

„Soha többé nem akarlak látni” – durva balhé tört ki a Házasság első látásra műsorában

magyarnemzet.hu

Ma már nem kavarja fel a horrorsérülés Lovrencsics Gergőt, aki családjával végleg letelepedett Splitben – interjú

origo.hu

Itt a drámai bejelentés: újabb pusztító fegyvereket kap Ukrajna, kitörhet a világháború

astronet.hu

Napi horoszkóp 2024. március 23.: az Oroszlán megkönnyebbül, a Nyilasnak komoly felismerései vannak

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Házasság első látásra: Hilda az ágyába csalta Lacit, a kamerák mindent vettek

magyarnemzet.hu

Nem várt támogatás érkezett Orbánnak, magyar sztárok álltak a politikája mellé

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁR

90 milliós luxusautót vett Gáspár Laci

LOVE

"Ez nyílt titok..." – Azt pletykálják, egy rapperrel jött össze Fésűs Nelly lánya

LOVE

Lehull a lepel: Ez a sokoldalú üzletember Weisz Fanni új szerelme

LOVE

Kiderült, ki rabolta el Nemazalány szívét - Fotó

SZTÁR

Szente Vajk: Magyarul vallok szerelmet

SZTÁR

Így van most a magyar együttes kórházba került sztárja

SZTÁR

Összeszorul a szív, így néz ki húsvét után Berki Krisztián sírja - fotó

SZTÁR

Zokogva omlott össze a Next Top Model Hungary versenyzője