3 éve

Elképesztő dolog történt Németh Kristóf darabjának előadása után

Vasárnap este megható és romantikus pillanatoknak lehettek szemtanúi azok, akik jegyet váltottak a Love.hu című vígjáték szarvasi előadására.

A szarvasi srácnak nem véletlenül esett a választása a Fórum Színház bemutatójára, hiszen a Love.hu című előadás éppen két ember különös kapcsolatának alakulásáról szól, aminek a vége ugyan nyitva marad, de a néző, akár úgy is folytathatja a történetet, hogy lánykérés lesz belőle. A nézők ugyanakkor mégsem maradtak romantikus végkifejlet nélkül, hiszen vasárnap este Szarvason egy szerelmes fiatalember a barátnőjével együtt fellépett a színpadra a tapsrendben, majd féltérdre ereszkedett és feltette a nagy kérdést…

A lány, annak rendje és módja szerint könnyekben tört ki és boldogan mondott igent, miközben 800 néző egyszerre kezdte törölgetni a szemét. A kétszereplős darab női főszereplője Kiss Anna Laura sem tudta leplezni meghatottságát. „Kár lenne tagadni, hogy könnyekig hatódtam a lánykérés láttán, pedig bőven volt időm felkészülni rá, hiszen a kevés beavatott közé tartoztunk Lengyel Ferenccel. Eddig csak egyszer éltem át lánykérést, konkrétan a nővéremét, de azt is csak egy kocsiból láttam”- mesélte nevetve a színésznő. „Zoli a srác nagyon aranyos volt, láthatóan remegett a lába, amikor letérdelt a szerelme elé. Persze nem is csoda, hiszen élete legfontosabb kérdését tette fel, ráadásul rengeteg ember előtt. A hatás nem is maradt el. Sírt Petra az újdonsült menyasszony, sírtam kicsit én is és persze a közönség is” - mondta Kiss Anna Laura.

A sikerdarab producere Németh Kristóf nagy örömmel vett részt a lánykérés szervezésében, hiszen javíthatatlan romantikus ő maga is. „Amikor megkerestek engem a szarvasi színháztól, hogy egy srác lánykérést tervez a bemutatónk után, hezitálás nélkül mondtam igent. Fontos nap volt ez a mi életünkben is, hiszen gyakorlatilag újra bemutató volt a pandémia után. Másrészről pedig a Love.hu egy nagyon mély mondanivalóval bíró szerelmi történet, így a srác keresve sem találhatott volna jobb helyet és alkalmat arra, hogy megkérje a szerelem kezét. Azt hiszem, hogy abban a pillanatban, amikor a színpadon letérdelt, egyszerre dobbant több mint nyolcszáz szív. Megtörtént a színház és a valóság összeolvadása, ami ritka és gyönyörű pillanat. A színház és a szerelem ünnepe valósult meg szarvason vasárnap este- nyilatkozta meghatottan Németh Kristóf.

Németh Kristóf és párja Zita Fotó: Ripost/ Szabolcs László

 

Kristóf is jól választotta meg a pillanatot A színész és Zita életük legkeményebb megpróbáltatásán vettek részt Máltán, ahol megküzdöttek a Legbátrabb Páros című műsor feladataival. Kristóf az első, szállodában töltött estén, hirtelen elhatározástól vezérelve, gyűrű nélkül kérte meg szerelme kezét. Másnap pedig együtt mentek el egy ékszerészhez, hogy egy gyűrűvel is megpecsételjék a lánykérést. „Különleges volt az eljegyzésünk, hiszen hihetetlen próbatételeken voltunk túl. Az első nyugodt éjszakánkra készültünk a szállodában, amikor elérkezettnek láttam az időt arra, hogy féltérdre ereszkedjek Zita előtt és megkérdezzem, elkísér -e az utamon életünk végéig”- emlékezett vissza Németh Kristóf.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Komoly változások jöhetnek a Tescóban, ezt így nem bírják tovább

origo.hu

Sejtelmesen üzent a válófélben lévő Tóth Gabi

metropol.hu

Megható: elkészült Baumann Péter síremléke, így néz ki

vg.hu

Északi Áramlat: most Észak-Korea mutogat az Egyesült Államokra

ripost.hu

Az unokázós csalók egy új módszerrel csaltak ki 1 millió forintot egy tiszakécskei nőtől

magyarnemzet.hu

Gulyás Márton a Partizánban semmisítette meg Dobrev Klárát

origo.hu

Bikiniben focizott Berki Mazsi - VIDEÓ

mandiner.hu

Mindent vagy semmit? Újabb ukrán ellentámadás indulhat októberben!

ripost.hu

Robbantással fenyegetőzött: kivonult a TEK a 15. kerületbe

vg.hu

Multi élelmiszerláncok: családtámogatás az árakon és a munkatársakon keresztül (X)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁR

Curtis élő adásban leplezte le Majkát

LOVE

Kiderült, miért szakíthatott Szoboszlai Dominik és Gécsek Fanni

LOVE

Sztáresküvő-dömping volt idén! Kulcsár Edina kezdte a sort... Emlékszel még?

LOVE

„Akkor lennék boldog, ha ez nem egyoldalú lenne” – Ördög Nórára vetett szemet a TV2 szépfiúja

SZTÁR

Vilmos herceg megjegyzése Meghan Markle-ről, megsértette Harry herceget

SZTÁR

"Egy nagyon fontos fejezet lezárult az életemben": búcsúzik Lola

SZTÁR

Hoppá: Papaszíta lerúgta Ogli 10 milliós csillárját

SZTÁR

Failoni Donatella vallomása: Én soha többet nem megyek férjhez