Létrehozva: 2020.07.02.

Már hivatalos: Vitray Tamás és Kállay Bori elvált

Bár a pár jó ideje nem él már együtt a válással várni kellett. A Ripost megtudta: az év elején immáron hivatalosan is kimondták a kapcsolatuk végét.

Csendben, békésen és teljes titokban zajlott le a legendás tévés és a színésznő válása mivel a felek a bontóper kezdete előtt már részletekbe menően megállapodtak a vagyonmegosztásban. Lapunk úgy értesült, hogy Vitray Tamás igazi úriemberként állt az egyezséghez, és gyakorlatilag semmire nem tartott igényt a 30 év alatt felépített közös vagyonból. Tamás csak a személyes használati tárgyait pakolta össze, amikor hónapokkal a válás bejelentése előtt elhagyta a gödi családi házat és már akkor biztosította Kállay Borit, hogy semmilyen anyagi vitára nem kell számítania a válási procedúra során sem. Lapunk most megkereste Vitrayt, aki megerősítette: túl vannak válóperen.

Fotó: MTI

„Már egy ideje hivatalosan is egyedülállóak vagyunk, vagyis igen, kimondták a válást. Nem volt köztünk vita akkor sem, amikor eldöntöttük, hogy külön utakon folytatjuk az életünket és a válás során sem merültek fel nézeteltérések. Tulajdonképpen már okafogyottá vált erről beszélni, hiszen jó ideje lezajlott a tárgyalás” – mondta szűkszavúan a Vitray Tamás a Ripost-nak, aki 87 évesen kezdett új életet.

Hogy ízig-vérig úriemberként szállt ki a házasságából, azt az is jelzi, hogy bár egy korábbi interjújában elmondta, nem rendelkezik megtakarítással, mégsem tartott igényt sem a közös ház felére, sem pedig a közösen vásárolt autóra. A tévés ezzel persze nem okozott túl nagy meglepetést, hiszen második felesége a néhány hete elhunyt Földi Teri sorsát is nyomon követte azután is, hogy elváltak. Tamást talán három évtizeden át gyötörte a lelkiismeret-furdalás, hiszen még a színésznő férje volt, amikor heves szerelemre lobbant Kállay iránt, akivel a Debreceni Virágkarneválon melegedtek össze. Kapcsolatukat másfél éven át tartották titokban. Ez idő alatt kétszer is szakítottak, de végül a tévés nem tudta tovább titkolni otthon sem, hogy mást szeret. Elhagyta második feleségét és összekötötte életét Borival, akit 2014-ben másodszor is elvett feleségül…


MTI Fotó: Czimbal Gyula

Nem tartja kizártnak, hogy újra társra találkozgattak Vitray Tamás néhány hónapja a HOT! magazinnak adott interjújában elárulta, hogy bár szerelemre már nem számít a jövőben, azt nem zárja ki, hogy párt találjon. “Szerelem? Mikor szerelmes az ember? Ha belehal, hogy nem láthatja a szeretett nőt? Vagy hogy ellenállhatatlan vágyat érez? Mikor? Az, hogy szeretnék-e partnert, más kérdés. Nem merem így kimondani, de biztos, hogy nem futnék világgá, ha valakiről azt érezném, ő a társam. Ez utóbbi a harmadik házasságom volt, a sport szolgáljon példával az ilyennek: ha három kísérlet sikertelen, abba illik hagyni a további próbálkozást. Még a veterán kategóriában is” – mondta akkor Tamás.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Nagy fájdalmai voltak, megműtötték Balázs Klárit

origo.hu

Stana Alexandra elmondta, ki most az egyetlen férfi az életében

borsonline.hu

Ennél cukibb ma már nem lesz: így örül Puskás Peti mesedalának csöpp kisfia

mandiner.hu

Franciaországban annyira súlyos a helyzet, hogy Amerika biztonsági riasztást adott ki állampolgárai számára

metropol.hu

Bocsánatot kért Katalin hercegnétől, azonnal törölte bejegyzését Ryan Reynolds felesége

hirtv.hu

Műsorváltozás: 21 órától a Varga Judit-interjú a HírTV műsorán

origo.hu

Zelenszkij őrült bejelentést tett, minden megváltozik

astronet.hu

Nagy tavaszi horoszkóp 2024: szerelem, pénz, szerencse

ripost.hu

Váratlan fordulat: Harry ülhet a trónra a nagybeteg Katalin miatt

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

3 előre elkészíthető, isteni saláta a húsvéti asztalra

ripost.hu

Megmutatta: ez a piszok jóképű férfi Sydney van den Bosch vőlegénye

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁR

Modellkarrierrel kacérkodik Hernádi Judit lánya

SZTÁR

Megható fotó, így öleli kislányát Hosszú Katinka

SZTÁR

A Next Top Model Hungary stylistja: a modellek hibája néha tervezett

SZTÁR

Rúzsa Magdi és Kylie Minouge ugyanolyan ruhában pózol

SZTÁR

Budavári Fülöp szinte mindent megenged a kutyusának

SZTÁR

Gyanús jelek: szövődmények alakultak ki Katalin hercegnénél?

SZTÁR

"Nyafi kukac" - kíméletlen őszinteséggel jellemezte magát Rácz-Gyuricza Dóra

SZTÁR

A TV2 csodás sztárpárjának elváltak útjai