2 éve

Kapócs Zsókát kiakasztotta az ítélet: Nem hagyja annyiban

A színésznő régóta élharcosa az állatvédelem ügyének, így természetesen most is sarkos véleménye van a történtekről. Felháborítja az ítélet...

Aki csak követte a balotaszállási állatkínzásról szóló híreket és a tárgyalásokat, biztos volt benne, hogy a nő, aki egy bálamadzaggal kötötte autója mögé a kutyáját és vonszolta kilométereken keresztül, letöltendő szabadságvesztést fog kapni. Ezzel szemben a bíróság első fokon felfüggesztett szabadságvesztést szabott ki, ami ellen az elkövető ügyvédje felebezett, így az ügy folytatódik. Kapócs Zsóka is értetlenül áll az ítélet előtt.

„Le vagyok döbbenve, nem akarom elhinni ezt az ítéletet! Eddig nem igazán ástam bele magam a dolgok jogi hátterébe, de most elkezdem kutatni a témát, hiszen úgy tudom, hogy a törvényi háttér bőven adott arra, hogy egy ilyen ember letöltendő börtönbüntetést kapjon. A Szurkolók az általkínzok ellen csoport tagjai tervezik, hogy újra elmennek Balotaszállásra és én ott leszek velük. Egyszerűen fogalmam sincs, hogy a bírók miért nem alkalmazzák a törvény teljes szigorát...”

- mondta Zsóka.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!