2 éve

A járvány alatt is a hitébe kapaszkodik Gesztesi Károly édesanyja

Elmaradt a közös emlékezés a koronavírus-járvány miatt. Különösen a január 4-én elhunyt színész idős édesanyjának volt nehéz átvészelni fia születésnapját.

Gesztesi Károly családtagjainak nagy szüksége lenne most arra, hogy mindannyian együtt emlékezzenek a január elején tragikus hirtelenséggel elhunyt színészre. A koronavírus-járvány miatt azonban most nem volt lehetőségük arra, hogy személyesen találkozhassanak és megölelhessék egymást. Bár Gesztesi Károly édesanyja és gyermekei magukba zárkóztak a tragédia óta, egyetlen emberrel mindannyian tartják a kapcsolatot. Ő Németh Sándor a Hit Gyülekezetének alapítója, aki különös figyelemmel fordul a színész édesanyja felé, hiszen tudja, az idős asszonynak nemcsak a gyásszal, de a járvány okozta bezártsággal is meg kell küzdenie.

Fotó: Instagram

„Speciális helyzet van most a koronavírus miatt, vagyis nincs lehetőségem például arra, hogy személyesem keressem fel Zsuzsa asszonyt. Természetesen nem engedtem el a kezét és gyakran hívom őt telefonon, hiszen én azon kevesek közé tartozom, aki ezekben a nehéz hónapokban is kereshetem őt. Nem csoda, hogy ő és a család többi tagja is számot cseréltek, hiszen mindannyiuknak szükségük van most arra, hogy magukban megélhessék a gyász folyamatait és a feléjük táplált hatalmas figyelem, ebben nem segít… Károly édesanyja egyébként jól van és nincs egyedül ezekben a nehéz hetekben sem. De ha a veszélyhelyzet alatt bármire szüksége van, a Hit Gyülekezetének önkéntesei szívesen segítenek neki, én pedig bármikor itt vagyok, hogy vigasztalást nyújtsak számára a hit ereje által. Erről naponta biztosítom is, ha más nem, legalább egy üzenet formájában”

- mondta a Ripost-nak Németh Sándor.

Fotó: MTI

A Hit Gyülekezetének alapítója úgy látja, hogy az idős asszony elfogadta az elfogadhatatlant, hiszen tudja, hogy gyermeke már az örökkévaló oldalán van a mennyekben és hisz a viszontlátásban is, ahogyan az Karcsi fejfáján is áll. A gyülekezet vezetője ugyanakkor kapcsolatban van Gesztesi Károly gyermekeivel is, akik az édesanyához hasonlóan, erős hittel élik az életüket.

 

Ha vége a járványnak, elkészül a színész síremléke is Németh Sándor minden eszközével kész segíteni és támogatni Gesztesi családját. Az egyházvezető többször beszélt már a színész fiaival arról, hogy a világjárvány után azonnal síremléket állítsanak a budakalászi temetőben. „Egyelőre nincs itt az ideje, hogy elkészüljön a síremlék, de természetesen a családdal már többször egyeztettem ebben a kérdésben. Biztosítottam őket arról, hogy ebben is számíthatnak majd az aktív közreműködésemre” - szögezte le a Hit Gyülekezetének vezetője.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Nagy a baj, megsérült egy korábban eltűnt, halálos cézium-137 radioaktív henger

origo.hu

Ember vezette torpedókkal támadták meg az amerikai hadihajókat

hirtv.hu

Vezércikk: Oroszország tisztelettel viszonyul a kínai béketervhez Vlagyimir Putyin szerint

mindmegette.hu

13 csodás desszert húsvétra, amit képtelenség elrontani

hirtv.hu

Ferencz Orsolya: Az űrkutatás megkerülhetetlen

origo.hu

Még több pénzhez akar jutni képeivel Molnár Anikó

ripost.hu

Most kaptuk: váratlanul elhunyt a 19 éves bokszoló

ripost.hu

Kétszer annyi ideig virágzik a tulipán ezzel a trükkel

life.hu

Sztárok, akik depresszióval küzdöttek(x)

ripost.hu

Még el sem indult az Ázsia Expressz új évada, Alekosznak már elege van

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁR

Ritkán mutatja meg jóképű szerelmét Sydney van den Bosch, de most kivételt tett

SZTÁR

Kitálalt a szomszéd: Becsajozott a házi őrizetben Fekete Dávid?

SZTÁR

Tündéri fotón mutatta meg kisfiát Szabó Zsófi

SZTÁR

Valóságos orvosi csoda, hogy gyermeket vár a TV2 sztárja: „ Csodák márpedig vannak"

SZTÁR

Keményen bánik énekesnő kollégáival Tóth Andi - videó

SZTÁR

Vajna Tímea meglepte a születésnapját ünneplő Király Lindát

SZTÁR

Tóth Andi harci kutyát kapott ajándékba – Videó

SZTÁR

Először szólalt meg Lajcsi: Kiderül miért nem kellett börtönbe vonulnia!