2 éve

Így tesztelték koronavírusra a magyar énekesnőt

Judy mindent megtett annak érdekében, hogy ne nélküle kelljen rögzíteni a TV2 szuperprodukciójának döntő adását.

A TV2 a vasárnap este adásba kerülő Nicsak, ki vagyok? szuperdöntőjének felvétele előtt a teljes stábot, így természetesen a sztárcsapatok tagjait is koronavírus-tesztnek vetette alá. A Ripost Judyt kísérte el a vérvételre, aki örül, hogy bizonyosságot szerezhet arról, sikerült-e megvédenie önmagát és családját azzal, hogy hetekkel ezelőtt önkéntes karanténba vonult.

Fotó: TV2

„Több szempontból is örültem, amikor kiderült, hogy a döntő felvétele előtt mindenkit letesztelnek koronavírusra. Egyrészt jó tudni, hogy a TV2-nél nem csak a stúdiót fertőtlenítik, mielőtt elkezdődik a forgatás, de így abban is biztosak lehetünk, hogy senkivel nem találkozhatunk, aki esetleg már megfertőződött, másrészt azt is megtudom, hogy sikeres volt e saját kis házi karanténunk”

- kezdte lapunknak Judy a teszt után.

Fotó: Bánkúti Sándor / Bors

„Igazából mindent nagyon profin szerveztek meg, pedig elég sok embert kellett tesztelni itt ma. Amikor megérkeztem a saját időpontomra, senki nem volt az épület azon szárnyában, ahol kialakították a tesztelő állomást, vagyis csak a vért vevő szakemberrel találkoztam. Akik később arra jártak, betartották a kellő távolságot és mindenkin volt maszk és kesztyű is. Ez megnyugtató volt, ahogy az is, hogy alig tíz perc alatt végeztem is és már indulhattam is haza a családomhoz”

- számolt be az énekesnő, aki egészen a forgatásig újra a négy fal közé zárja magát és természetesen azután is tartja a karantént, hogy a felvétel után hazatér. Csak férje, Balázs az, aki eljár otthonról, de ő is szigorúan betartja a szabályokat.

Fotó: Csányi István / Facebook

„A hétköznapokban nagyon szigorú rend szerint élünk otthon. Én a lányunkkal, Majával foglalkozom, hiszen neki tart az online oktatás, ha pedig végez, megpróbálom őt lekötni, ami egyébként eddig egészen jól megy. Balázs home office-ban dolgozik és hétvégente pedig beül a lakóautóba és elmegy a vízparti stégünkhöz, ahol horgászik. Ő így kapcsol ki, de persze nagyon figyel arra, hogy senkivel ne találkozzon”

- árulta el a Ripost-nak Judy, aki szerdán délután SMS-ben kapta meg az eredményt, ami negatív lett, így biztosan ott lesz a döntő felvételén.

 

Komoly tippjei vannak a döntőre

Bár a Nicsak, ki vagyok? adásai az utóbbi hetekben szüneteltek a koronavírus-járvány miatt, Judy sokat foglalkozott azzal, hogy vajon kiket rejthetnek az ötletes jelmezek. „Tuti tippjeim vannak arra vonatkozóan, hogy kik bújnak meg a jelmezek alatt. Rengetegszer néztem vissza az adásokat és rendszereztem az információkat, így merem állítani, tudom kik ők” - árulta el az énekesnő.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!