Brüsszel szervezni és nem megállítani akarja a migrációt!

POLITIK
3 éve

Koronavírus: Igazi bébibummot hozhat az önkéntes karantén

Nem könnyű meglátni a koronavírus-járvány kellemes oldalát, de tény, hogy a szerelmespárok számára akár jól is elsülhet az önkéntes elvonulás és bezárkózás.

Persze mindez csak akkor igaz, ha a párok a rohanó hétköznapokban nem távolodtak el egymástól annyira, hogy a mostani kényszerű összezártság végleg a szakadék szélére sodorja a kapcsolatukat. Számukra ez az időszak jó lehet arra, hogy feloldják a köztük lévő feszültségeket és megpróbálják rendezni soraikat. A koronavírus-világjárvány most két irányba terelheti a párokat: vagy sosem látott bébibumm lesz, vagy váláshullám. Hazánk ismert párjai inkább az előbbit szeretnék…

Fotó: Ripost

Weisz Fanni és férje, Péter a családbővítésen „ügyködnek”

A siket modell és férje eddig is sok időt töltöttek együtt, de arra nem volt példa, hogy a négy fal közé szoruljanak. A pár egyelőre jól viseli az új helyzetet. Feltalálják magukat egymás társaságában. Fanni ráadásul egyre jobban főz, ami bizony kedvez a libidónak is.

„Hála Istennek, minket nem kellett hogy jobban összehozzon ez a helyzet, hiszen a mi életünk eddig is egy „szerelemkarantén” volt. Persze korábban nem voltunk ennyit itthon, de így sem unatkozunk”

– kezdte a Ripost-nak Péter.

„Rengeteget bohóckodunk együtt, társasozunk, filmet nézünk, egyszóval: elvagyunk… Ilyenkor egyébként tényleg kétesélyes a dolog: a párok vagy gyereket csinálnak, vagy elválnak! Nos, mi az előbbi lehetőséget választjuk. Fanni egyre jobban főz, én pedig nézem őt a konyhában, és bevallom, nagyon jól áll neki, ahogy ügyeskedik. Szóval egy-egy romantikus vacsora után jöhet az összebújás”

– mondta nevetve a fiatal férj.

Fotó: Ripost

Dér Heni: Szeretkezz, ne háborúzz!

Az énekesnő és párja, Bakos Gergely séf nagy léptekkel haladnak kapcsolatukban, hiszen tavaly év végén szerettek egymásba, és már a második randi után összeköltöztek. Heni nemrég azt nyilatkozta, hogy készen állnak az esküvőre és a gyermekvállalásra is. Nos, az önkéntes karantén remek lehetőséget ad arra, hogy a tervek egyik fele megvalósulhasson.

„Nyilván nem a koronavírus-járvány miatt gondoljuk úgy, hogy eljött az idő, hogy szülők legyünk, de tény, hogy a lehetőség most hatványozottan adott! Egy valódi szerelmen alapuló kapcsolatban elég egyértelmű, hogy mi történik, ha össze van zárva két ember”

– kezdte Heni, aki mindig is romantikus alkat volt, így nem esik nehezére kimutatni az érzéseit.

„Világéletemben bújós voltam és ez így van most is. Csak az a kérdés, hogy ez a feszült helyzet vajon kedvez-e a fogantatásnak. Sajnos mostanában volt időm felnézni a közösségi oldalakra és meg kell mondjam, nem tett jót a lelkemnek. Ijesztő látni, ahogyan az emberek egymással acsarkodnak. Innen is üzenem: Szeretkezz, ne háborúzz!”

– nyilatkozta a Ripost-nak Dér Heni.

Fotó: Ripost

Zámbó Krisztián: Komoly kihívás elé néznek a kapcsolatok

Az énekes és menyasszonya 9 éve vannak együtt, és kapcsolatuk megélt már mélységeket és magaslatokat egyaránt. A pár most úgy döntött, hogy a járvány végéig elköltöznek Zsuzsi vidéken élő édesapjához, ahol minden lehetőség adott arra is, hogy áldozzanak a szerelem és a romantika oltárán.

„Az olyan párok számára, mint amilyenek mi is vagyunk, komoly kihívást jelent a karantén, hiszen majdnem tíz éve vagyunk már együtt, ráadásul voltak viharok a kapcsolatunkban. Szerencsére mindig is szerettünk kettesben lenni, bár az is igaz, hogy én Zsuzsinál jobban bírom a bezártságot, és azt, hogy most kevés emberrel érintkezhetünk. Neki nagyon hiányzik a pörgés, de én élvezem a vidéki levegőt, és mindent, ami ezzel az életformával együtt jár. Jól kifáradok a kerti munkában, amit apósommal együtt végzünk, és így jobban esik este egy kis törődés, amit Zsuzsitól kapok. Be tudjuk csempészni a romantikát az estéinkbe és persze az sem titok, hogy már szeretnénk gyereket is vállalni. Nos, bármi megtörténhet...„

– mondta lapunknak Zámbó Krisztián.

Kínában tömeges válás lett a vége…

A koronavírus kiindulópontjában már a harc végén járnak, így feloldották a kijárási tilalmat. Ez pedig szinte elviselhetetlen plusz terhet ró a hivatalokra, mivel tömegével jelentkeznek be a válni akaró házaspárok, akik nem viselték jól a bezártságot. „Már hetekre előre nincs időpont, és a hivatal a kapacitásai legfelsőbb határán működik” – mondta az egyik, Beijin kerületben lévő hivatal sajtószóvivője, aki azt is hozzátette: a hosszú összezártság nem tett jót az embereknek, sok házaspár veszett össze végzetesen a szűk lakásban. Felszínre jöttek az eddig szőnyeg alá söpört konfliktusok.

Kelemen Anna: Hiányzik a férfienergia

Anna ugyan nem gondolkodik a gyermekvállaláson, de biztos benne, hogy a koronavírus-járvány jó hatással lesz a hazai népességi mutatókra. Az egykori nyuszilány szerint ennek egyszerű oka van. „Magyarországon elég nagy gond a népességcsökkenés és az elöregedés, és erre bizony jó hatással lehet az önkéntes karantén. A férfiakat most nem éri folyamatosan impulzus az utcán, nem jön velük szembe folyton egy-egy csinos nő, így előbb vagy utóbb még azok is észreveszik a feleségüket, akik már belefásultak a mókuskerékbe és a laposodó házaséletükbe. Mondjuk úgy: Uraim, ideje felállni a kanapéról és bemutatkozni a nőnek, aki a konyhában serénykedik!” – kezdte Kelemen Anna, aki nem titkolja, nagyon hiányzik neki a férfienergia. „Bevallom, én nehezen viselem ezt a karanténdolgot. Hiányzik a férfiillat, és persze minden egyéb is(...) Naponta sétálok az erdőben és borzasztóan frusztrál, hogy meg kell tartanom a kellő távolságot az ismerőseimmel, ha összefutunk” – mondta kissé letörten Annácska.  

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Ezt mondta Jürgen Klopp Szoboszlai Dominik óriási bombagóljáról

origo.hu

Átlátszó felsőben, bőr miniszoknyában a gyönyörű Palvin Barbara - fotó

borsonline.hu

Nem bírta tovább, új életet kezd a megözvegyült magyar énekes

ripost.hu

Hidegfront hoz esőt: ezen a napon robban be az igazi ősz

mandiner.hu

Gulyás Márton azzal vádol, hogy „dehumanizáltam” őt, pedig csak feltettem egy kérdést, amire képtelen válaszolni

origo.hu

Előrehajolva mutatta a kamerába hatalmas melleit Sofía Vergara - képek

lakaskultura.hu

Merész átalakítás: Bugyikék retró fürdőszobából antracit ékszerdoboz!

ripost.hu

Dopeman a Kőgazdag Fiatalokról: fapados parasztok

ripost.hu

Használd ki a jó időt, brutális, hogy mi közelít felénk

life.hu

Bármilyen meglepő, ezek a tünetek depresszióra utalhatnak(x)

mandiner.hu

Mandiner éves előfizetés, féléves áron! Váltson zöldre lapunkkal és nyerjen elektromos rollert!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁR

Curtis élő adásban leplezte le Majkát

LOVE

Kiderült, miért szakíthatott Szoboszlai Dominik és Gécsek Fanni

LOVE

Sztáresküvő-dömping volt idén! Kulcsár Edina kezdte a sort... Emlékszel még?

LOVE

„Akkor lennék boldog, ha ez nem egyoldalú lenne” – Ördög Nórára vetett szemet a TV2 szépfiúja

SZTÁR

Hoppá: Papaszíta lerúgta Ogli 10 milliós csillárját

SZTÁR

Failoni Donatella vallomása: Én soha többet nem megyek férjhez

SZTÁR

Gáspár Győző a Fradi-lelátó divatdiktátoraként pózolt - Fotó!

SZTÁR

Ki nem találnád, melyik TV2-es sztár öccse szerepel a Kőgazdag fiatalokban - Videó!