2 éve

Nem hiszed el, mit tervez már megint Gábor Zsazsa özvegye

A magyar származású színésznő özvegye, Frédéric von Anhalt újabb ötlettel rukkolt elő, amivel néhai felesége előtt tiszteleghet.

Sok szabadideje lehet Gábor Zsazsa özvegyének, aki újfent egy kiváló ötlettel állt elő, hogy emléket állítson a 2016 decemberében elhunyt feleségének. Bár Frédéric von Anhalt herceg az egykori szexszimbólum ruháinak nagy részét már eladta, azonban akadnak még olyan darabok a gardróbban, amiken ma is képtelen túladni.

Fotó: www.profimedia.hu

Így a 60-as, 70-es és 80-as évekből harminckét darab ruha árválkodik a szekrényben, amiket Anhalt herceg hamarosan közszemlére is tesz. „Ilyeneket hordanak manapság a Kardashianok” – magyarázta egy német internetes portálnak az özvegy, akinek tervei szerint hamarosan egy nagyszabású divatbemutatón bujtatja majd a modelleket Gábor Zsazsa ruháiba.

Az özvegy egyébként még mindig képtelen feldolgozni Zsazsa elvesztését. Azt mondta, hogy egy nap sem telik el, hogy ne gondolna rá, és most jobban hiányzik neki, mint valaha. Ráadásul a kocsijából ellopott, majd megkerült szextelefonja is csak ideig-óráig gyógyír a lelki fájdalmára.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!