2 éve

Eltorzult teste miatt erőszakoskodott a nőkkel Hollywood ura

Az amerikai filmipar teljhatalmú emberéből a világ egyik legnagyobb közellenségévé vált bő két év alatt Harvey Weinstein. A producert többtucatnyi nő vádolta meg zaklatással, és a minden szégyenteljes, gusztustalan részletre kiterjedő tanúvallomások nyomán el is ítélték.

A 2000-es és a 2010-es években gyakorlatilag elképzelhetetlen volt egy Oscar- vagy bármilyen nemzetközi filmes gála olyan alkotás nélkül, aminek ne Harvey Weinstein cége lett volna a forgalmazója. Többek közt Meryl Streep, Judi Dench, Gwyneth Paltrow vagy Quentin Tarantino is a producernek köszönhette legnagyobb sikereit. Ma már viszont nincs senki, aki hálával gondolna a Hollywood egykoron legnagyobb hatalmú embereként emlegetett Weinsteinre. 2017-ben ugyanis az egész világ számára kiderült, hogy Harvey egy Na­pó­leon-komplexusos, erőszakos szörnyeteg, aki nőkön éli ki elfojtott vágyait. Az elmúlt két évben többtucatnyi színésznő, asszisztens, sminkes, pincérnő szedte össze minden bátorságát, és tárta a nyilvánosság elé mindazt, amit a filmes velük tett. Közülük hatot a New York-i bíróságon is meghallgattak a Weinstein ellen indított perben. A többszörös szexuális bűncselekményért bíróság elé állított producert végül egy nő megerőszakolása, és egy másik orális szexre kényszerítése miatt bűnösnek mondták ki. A későbbre halasztott ítélethirdetéskor akár 29 évet is kaphat, a heteken belül kezdődő Los Angeles-i tárgyalásán hasonló döntés születhet, ha ott is bűnösnek mondják ki az esküdtek. De talán még a börtönnél is rosszabbul érintette Weinsteint, hogy az áldozatai minden mocskos kis titkát kiteregették, teljesen megsemmisítve a maradék önértékelését is.

A vallomásokban különösen undorító és megrázó dolgokra derült fény, ezért innentől kezdve csak felnőtt olvasóinknak javasoljuk a cikk további tartalmát!

Fotó: www.profimedia.hu

A vád első számú koronatanúja Jessica Mann volt, akit többször is megerőszakolt Weinstein. A feltörekvő színésznő eleinte a karrierje érdekében engedett a férfi közeledésének, és orális örömökben részesítette. De az aktus annyira gyomorforgató volt számára, hogy később nem volt hajlandó önként a producerhez érni, aki emiatt agresszívvá vált. Mann szerint Harvey erőszakossága a szégyenből ered, amit az eltorzult teste okoz. A bőrét olyan foltok borítják, mintha összeégett volna, a heréi annyira összezsugorodtak, hogy a herezacskója úgy néz ki, mintha vaginája lenne. A hímvesszője szintén sebes, mintha egyszer leszakadt volna, és vissza kellett varrni. A testalkata is rendkívül torz, szánalmat és undort ébresztő, akárcsak a szaga, ami leginkább állati ürülékhez hasonlítható a nő elmondása szerint. Az első szexuális kapcsolat után Mann továbbra is találkozott Weinsteinnel, partikra és megbeszélésekre járt vele.

Fotó: MTI

Amikor meghalt a producer anyja, mindenféle gyanú nélkül ment fel a szállodaszobájába, mert azt hitte, Harvey-nak lelki támaszra van szüksége. Ő azonban nem sírni akart, pucéran várta a színésznőt a lakosztályban, és azt parancsolta, hogy „csináljanak valami erotikusat.” Mann hagyta, hogy a férfi orálisan kényeztesse, de közben végig hányingere volt, és csak úgy menekült meg, hogy orgazmust színlelt. A következő találkozóiknál továbbra is durván közeledett hozzá, és a filmes többször megerőszakolta, előfordult, hogy a fia gyerekszobájában. A színésznő végül nem látott más kiutat, mint hogy szóban beleegyezett, a barátnője lesz, mert már nemcsak a karrierjét, hanem a testi épségét is féltette. A férfi egy filmes partit követően arra kényszerítette Mannt, hogy vegyen részt egy édeshármasban Emanuela Postacchini olasz színésznővel, aki szintén áldozatnak vallotta magát, ugyanis őt is hasonló helyzetbe kényszerítette Weinstein. Mann akkor menekült el végleg, miután egy alkalommal a zuhanyzóban levizelte őt. Inkább fodrásznak állt, feladva színésznői ambícióit. Ám a producer így is megtalálta, és bosszúból még utoljára megerőszakolta.

Lauren Young modell hasonló visszataszító dolgokat mesélt eskü alatt Weinstein testéről és szexuális szokásairól. Őt egy hotel mosdójába zárta be a producer, ahol a ruháját letépve fogdosta, miközben önkielégítést végzett. Cserében a Topmodell leszek!-ben ajánlott lehetőséget a nőnek, amit ő visszautasított, mert nem akart semmilyen módon kapcsolatban maradni egy ilyen szörnyeteggel.

Fotó: www.profimedia.hu

Mimi Haley egy tévés produkció során dolgozott Weinstein asszisztenseként, az ő vallomását is bizonyító erejűnek ítélte az esküdtszék. Őt több alkalommal orális szexre kényszerítette a producer 2006-ban. A legnagyobb név a tanúk között Annabella Sciorra volt. A Maffiózók című sorozat sztárját még a kilencvenes években bántalmazta szexuálisan. Tarale Wulff pincérnőt a New York-i lakásában erőszakolta meg, miután odacsalta, meghallgatást hazudva. Dawn Dunning színésznőnek benyúlt a szoknyája alá és markolászta. Egy édeshármasért szerepet ajánlott neki, és azt állította, Salma Hayek és Charlize Theron is így lett nagy sztár mellette. De Dunning visszautasította.

A Los Angeles-i per során hasonlóan durva történetek várhatók, és előreláthatóan még több áldozat fog tanúskodni, mint New Yorkban.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!