2 éve

Beckham szomszédja lehet Berki Krisztián

Sokaknak szemet szúrt Krisztián egy posztja, melyben azt sugallja, hogy Miamiban vásárolt egy lakást magának a világsztár szomszédságában.

Berki Krisztián és felesége, Mazsi a napokban tértek haza amerikai körútjukról, ami csak félig volt nyaralás, hiszen az izomceleb üzleti lehetőségeket is keresett a tengerentúlon. Ezért is néztek meg Miamiban egy toronyházi lakást ugyanott, ahol David Beckham is beújított egyet nemrégiben.

Fotó: Sulyok László

A világsztár azért vásárolt lakást, mert elnöke és résztulajdonosa lett egy hamarosan rajtoló futballcsapatnak az Inter Miaminak. Berki már készül is arra, hogy összefutnak a ház medencéjében, vagy éppen a liftben.

„Az a helyzet, hogy az emberek csak azt látják, hogy a Berki nagy lábon él, de azt nem tudják, hogy hol és milyen befektetések teszik ezt lehetővé. Mazsi és én is szeretjük a hosszan megtérülő üzleteket, amilyen például egy Miami lakás, amit Ricsi barátom mutatott meg nekünk. Azt csak később tudtam meg, hogy David is ott vett egy penthouse lakást az induló klubcsapata miatt. Nos, remélem, hogy összefutunk majd néha, mert szívesen elmondanám neki, hogy a foci, hogy lehet igazán jó üzlet is”

- mondta Berki nevetve, aki hozzátette, egyelőre nem tervezi, hogy elszegődik kapusedzőnek a világsztár csapatához.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!