Létrehozva: 2018.08.10.

Hosszúhétvége? Irány a PLÁZS!

A PLÁZS a hosszúhétvége ideje alatt esténként igazi fesztiválhelyszínné alakul: négy nap, három fesztivál és egy romantikus este várja a balatoni nyaralókat. Az ellazulás központja nappal továbbra is a vízi örömökkel és napsütéssel vár, esténként pedig táncban csúcsosodhat ki a balatoni nyár. A négy nap alatt ugyanis a Gold Beach Electronic Fest, a Music FM Disco Classics & House Classics Weekend, a WeLove Balaton Festival és Rakonczai Imre Piano koncertje gondoskodnak a teljes kikapcsolódásról.

Szerző Kertes Adrienn

Azoknak, akik minden héten visszaszámolnak, mikor érkezik már a hétvége kiváltképp örömhír, hogy hamarosan négy napon át élvezhetjük a szabadságot augusztus 17. és 20. között. Ilyenkor nincs is jobb, mint fogni a barátokat vagy a családot és nyakig megmártózni a nyárban. A siófoki PLÁZS a Balaton epicentrumaként egy igazán erős programmal készül a hosszú hétvégére, kis Ibizává változtatva a gyönyörű, homokos tópartot.

Augusztus 17-én a Gold Beach Electronic Fest veszi kezdetét a PLÁZSon és a hétvégére felállított party arénában a Nagystrand területén, a nemzetközi és a hazai techno kultusz megtestesítőivel napnyugtától, napkeltéig. A veszélyesen tehetséges és gyönyörű Deborah De Luca tavalyi fellépése után tér vissza minimal techno ütemeivel a Balaton partjára, az éjszakában pedig „bűntársa" lesz Methodi Hristov, Reiner Zonneveld, Chelina Manuhutu, Jay Lumen, Budai, James Cole & Pat Duffés Alex Mine is.

Másnaptól a MusicFM Disco Classics & House Classics Weekend veszi be a PLÁZSt és Siófok legendás szórakozóhelyét, a Palace-t, dupla bulit csapva így a Balaton fővárosában Szombaton a PLÁZSon, a csillagok alatt a Disco Classics szettjeit Antonyo, Jovan, Lauer és DJ Nara szolgáltatja, míg másnap a Palace-ban a House Classics partyért Lauer, Jovan, Danny L, Willcox és Newl felelnek majd. A dupla buli ráadásul egy jeggyel látogatható!


Szinte már a PLÁZS elmaradhatatlan programja a WeLove Balaton Festival, ami harmadjára csábít bennünket a Balatonhoz. A szervezők idén minden eddiginél látványosabb és durvább bulit ígérnek, és úgy fest, ehhez minden hozzávalójuk meg is van. A vízparti fesztivál a PLÁZSon és a Nagystrandon felállított party arénában, közel 30 fellépővel pakolja tele az éjszakát, köztük a külföldi és magyar dj-k legjavával. A teljesség igénye nélkül itt lesz Opitz Barbara, Burai Krisztián, Pixa, Bárány Attila, Yamina, Newik és Rick Sawyer is, míg az este nagyágyúja kétségtelenül az ausztrál Will Sparks lesz, aki pillanatok alatt került be a legkeresettebb dj-k elit klubjába elsöprő dinamikájú zenéjével.

Augusztus 20-án az ünnepi tűzijátékhoz Rakonczai Imre Piano estje teremti meg a legvarázslatosabb hangulatot. Rakonczai Imrét a legtöbben a V.I.P. együttes tagjaként ismerik, az elmúlt években azonban énekes-zongoristaként járja a világot.

A tehetséges művész repertoárja mára több száz magyar és külföldi számból áll és kiváló érzékkel válogatja ki közülük a hangulathoz illő dalokat. Ezen az estén a mezítlábas dresscode az ajánlott, a zenéjére ugyanis úgyis a cipőnket lerúgva szaladnánk táncolni a homokba a legnagyobb slágerekre.

Hosszúhétvégén is, irány Siófok, hiszen itt kezdődik a Balaton és itt indulnak a legjobb bulik is.

Szerző Kertes Adrienn

Ez is érdekelhet

origo.hu

Ezeket a gumikat messziről kerülje el, ha nyári szett vásárlását tervezi!

origo.hu

Kiskorú veszélyeztetése és személyi szabadság megsértésének gyanúja miatt feljelentést tettek Varga Judit interjúja után

borsonline.hu

Itt az újabb sokk: Katalin hercegné után újabb közönségkedvenc híresség jelentette be, hogy rákkal küzd

vg.hu

A Richter bevétele 10 százalékát fordítja kutatás-fejlesztésre, meg is van az eredménye

ripost.hu

Kiderült Szoboszlai titka: rászokott a különleges piára

mandiner.hu

Magyarország egyik legismertebb médiaszemélyisége is kiáll Varga Judit mellett

origo.hu

Az ajtónak vágta Magyar Péter a terhes Varga Juditot

astronet.hu

Napi horoszkóp 2024. március 20.: a Bika bízzon magában, a Bak nézzen az álarc mögé

ripost.hu

Súlyos betegségéről beszélt a gyönyörű magyar műsorvezető: „Alig állok a lábamon és mindenem fáj”

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

A síron túlról üzent Diana, ez jelenti Károly uralkodásának végét

ripost.hu

Egy ország kapott szívéhez a gyásztól: elhunyt a népszerű műsorvezető

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁR

Megható fotó, így öleli kislányát Hosszú Katinka

SZTÁR

A Next Top Model Hungary stylistja: a modellek hibája néha tervezett

SZTÁR

Rúzsa Magdi és Kylie Minouge ugyanolyan ruhában pózol

SZTÁR

Budavári Fülöp szinte mindent megenged a kutyusának

SZTÁR

Gyanús jelek: szövődmények alakultak ki Katalin hercegnénél?

SZTÁR

"Nyafi kukac" - kíméletlen őszinteséggel jellemezte magát Rácz-Gyuricza Dóra

SZTÁR

A TV2 csodás sztárpárjának elváltak útjai

SZTÁR

Forró a lista, ők voltak Katalin hercegné pasijai Vilmos előtt