4 éve

Intim lesifotó, ezt spriccelte bugyijába a dögös énekesnő

Nagyon elengedte magát a romantikus nyaraláson! Vajon tényleg azt hitte, hogy senki sem figyeli a távolból?

Nicole Scherzinger meg volt róla győződve, hogy senki sem látja, ezért igencsak egyedi módon hűtötte le magát egy luxusjacht fedélzetén.

Kedvese, a profi teniszező Grigor Dimitrov széles mosollyal az arcán figyelte az énekesnő mozdulatait, amit egy szemfüles paparazzónak sikerült megörökítenie.

Mint két szerelmes tini, olyan önfeledten bohóckodott Nicole Scherzinger és a nála 13 évvel fiatalabb Grigor Dimitrov, akik épp Saint Tropez-ban lazítanak.

A Pussycat Dolls egykori énekesnője ahelyett, hogy a tengerben lubickolt volna, inkább a luxusjacht fedélzeten töltötte a legtöbb időt, szinte percenként hozzábújt profi sportoló kedveséhez, és még egy forró csókot is váltottak. Bár a 40 éves énekesnő nemrég bevallotta, hogy bulimiás volt, most láthatóan felszedett néhány kilót, de ettől csak még jobban állt rajta a merész szabású fürdőruha.

Látványával láthatóan a fehérorosz teniszező sem tudott betelni, többször is megérintette Nicole-t, és bár néhány hónapja azt pletykálták, hogy szakítottak, a fotók tanúsága szerint boldogabbak, mint valaha.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!