ÉLETMÓDI

Valójában ezt gondolják a férfiak a nagy mellekről! Wooow...

Az a hír járja, hogy a férfiak imádják a nagy melleket. Az igazság az, hogy ez valóban így van. Néhány bevállalós pasi elárulta, hogy pontosan mit gondol, a természet ezen csodájáról.
  • Szerző: Z.B.

Most megtudhatod a kendőzetlen igazságot, hogy mi jár pontosan a pasik fejében, amikor ellibben előttük egy hatalmas keblekkel megáldott nő. Szerencsére ezek a férfiak nem szégyellősek, így lazán bevállalták a véleményüket!

1."A legjobban a magabiztosságot szeretem, amivel ezek a nők rendelkeznek. Elképesztően szexinek találom!" (Marci, 28)

2. "Imádom az izgató domborulatokat, ahogy ringanak. Sugárzik a viselkedésükből, hogy jól érzik magukat a bőrükben. És ez nagyon csábító!" (Zsolt, 35)

3. "A legjobb, hogy kitölti az egész tenyerem. Teljesen be tudok indulni ettől az érzéstől." (Laci, 24)

4. "A tökéletlenség maga a szépség. Nem szeretem a mű dolgokat. Inkább legyen kisebb, de igazi. A mozgása igazán szexi. A szilikon teljesen mozdulatlanná teszi őket, amiben semmi izgalmas nincs." (Peti, 40)

5. "A legcsábítóbb női test, amikor a mellek szépen kitöltik a blúzokat, szinte szétfeszülnek a gombok. Semmi nem indítja be jobban egy férfi fantáziáját!" (Márk, 27)

6. "Pontosan nem tudnám megfogalmazni, hogy miért szeretem jobban a nagy melleket. Egészen más a tapintásuk, ami egyszerűen megbabonáz." ( Zoli, 45)

7. "A természetesség a legfontosabb. Nem kell tökéletesen kereknek lenniük, és feszesen állniuk. ha minden nőnek szilikonból lennének nagy bajban lennék!" (Tomi, 30)

És ezeket olvastad már?