Létrehozva: 2017.11.10.

Nem elég kielégítő a munkád? Legyél vibrátortesztelő!

Ilyen izgalmas munkáért kevesen kapnak fizetést! Otthon végezhetõ és változatos, a gyönyör pedig garantált! Hiteles munkaköri beszámoló egy vibrátortesztelõ nõtõl!

Venus O’Hara pályafutása során már több, mint négyszáz szexjátékszert letesztelt, hogy a gyártók biztosra mehessenek: a termék tényleg eléri azt a célt, amire tervezték.

Az időbeosztással nagyon elégedett; általában reggel már orgazmussal kezdi a napot, nem pedig kávéval. Van egy kedvenc szexjátéka, amit még nem a gyártóknak tesztel, hanem saját örömére használ: ez egy apró csiklóizgató, ami izgalmas vibrációkkal ébreszti fel benne az istennőt, hogy később a tesztelések simán menjenek.

Venus O’Hara elmondta, hogy az orgazmusokon kívül a legjobb ebben a melóban, hogy akkor kel, amikor akar, nincs kötöttség és ébresztőóra. Minden reggel megcsodálja a napfelkeltét, miközben a tengerparton sétál. Utána reggelire iszik egy egészséges turmixot, majd megkezdi a kőkemény munkát.

Venus imád otthonról dolgozni, mert ha nem akar, nem is kell felöltöznie; és mivel imád meztelenül lenni, ha csak teheti élvezi a ruhátlanság szabadságát. Mielőtt belefog az örömszerzésbe, készít egy meztelen szelfit, amit megoszt a több ezres követőtáborával Instagramon vagy Twitteren. Nem magamutogatásból teszi, hanem hogy másokat is bátorítson: a természetes női testben semmi szégyellnivaló nincs, akkor se, ha meztelen.

Miközben várja a futárt a legújabb tesztalannyal, megnézi az e-mail fiókját, megválaszolja a felkéréseket. Akármilyen játékszert nem vállal be, számára elsősorban a kinézet a döntő: némelyik vibrátor annyira jól mutat, hogy legszívesebben azonnal lefeküdne, hogy kipróbálja.

Miután megérkezik  a futár a szexjátékokkal, kibontja a dobozokat – ezt a részt nagyon imádja. Amikor a kezében tartja az új vibrátort, szinte már sejti is, hogy fog-e orgazmust okozni.

Először még a kezében kapcsolja be, és a tenyerével érzékeli a vibárálásokat, a lágytól az erősig, és elképzeli, milyen érzés lesz odalent. Úgy tapasztalta, három dolgon múlik, mitől jó egy szexjáték: forma, a motor erőssége és a tapintás.

Utána lefekszik az ágyra, széttárja a combjait, és lágyan a női szentélyére helyezi a vibrátort. Először a csiklónál köröz vele egy kicsit, majd egyre közelít a vagina felé; először csak a hegyét helyezi be, majd ki is húzza, így halad egyre beljebb, és beljebb… Mivel társasházban lakik, mestere a csendes orgazmusoknak, bár vannak olyan eszközök, amiktől legszívesebben sikoltozna.

Utána megírja az értékelést a vibrátorról: milyen orgazmust okozott, hol volt kényelmetlen esetleg – majd folytatja a tesztelést. Amikor végzett, elmegy edzeni, este találkozik a barátaival, sétál. A kérdésre, hogy nem hiányzik-e a valódi, pénisz által okozott orgazmus, azt mondja: a vibrátoros izgatás és az így elnyert orgazmusok előkészítik a terepet a igazi behatolásra. A napi trenírozástól gyorsan nedvesedik és igen feszes a vaginája, imádják a férfiak!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Brutális baleset Budapesten: két ember meghalt, a gyáva sofőr elmenekült

origo.hu

Már ez a nagyhatalom is a harmadik világháborúra készül

borsonline.hu

Testvérviszály lett Vajna Timi nagymamájának kórházi kezeléséből

magyarnemzet.hu

Klopp egy játékost emleget, ő lehetett volna a siker kulcsa?

life.hu

Ha egyetlen kozmetikumot használsz lefekvés előtt, ez legyen az

magyarnemzet.hu

Gyűlöletcunami és lincshangulat Magyar Péter vidékjárásán + videó 

origo.hu

Pénzt lehet keresni a tilosban parkolók bejelentésével

ripost.hu

Közleményt adott ki a TEK a magyar lakosok számára

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Kudlik Júlia üzent a köztévé MI-műsorvezetőjének: "Szerencse, hogy lelket nem adtak még neki!"

ripost.hu

Pumped Gabo mindenről kitálalt Aurelióval kapcsolatban

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZEX & MÁS

Sokkal nagyobb az esélye, hogy más gyerekét neveled tudtodon kívül, mint hinnéd!

SZEX & MÁS

A busz mellett szexelt a buszsofőr: kilesték őket

SZEX & MÁS

Szerelmi teszt: harcos amazon vagy a kapcsolatodban? Most kiderül!

SZEX & MÁS

"Nem vagyok aranyásó" - 60 éves férfit vitt ágyba a 25 éves nő

SZEX & MÁS

Kilyukadt Júlia melle a sok simogatástól

SZEX & MÁS

"A pasim szexi lányokat követ az Instagramon! Mit tegyek?"

SZEX & MÁS

„Kötözz meg, és nevezz jó fiúnak: 7 év után végre bevallattam a barátnőmnek, hogy mit szeretek az ágyban, szakított velem”

SZEX & MÁS

Hány éves vagy? Kiderült, mennyit kellene szexelned, hogy egészséges maradj!