ÉLETMÓDI

Kipakolnak a nagymellű nők: Ilyen érzés, amikor beindul a nedvesedés

A dús keblek hatalmas előnyt jelenthetnek a nőnek, de olykor hátrányt is. Ráadásul a nagy méretből sok minden fakad. De mi köze mindennek a nedvesedéshez? Rögtön megtudod, kattints!
  • Szerző: A. G.

A nagy mellekről pro és kontra mindenkinek van véleménye, azonban a legjobban maguk az érintettek tudják elmondani mi is a igazság.

A forró napokon egyenesen kiakasztó lehet a gigantikus testrész, ugyanis a domborulatok közti sávban - pláne ha össze is nyomódnak a mellek -  nagyon gyorsan megindul az izzadás, és ebből nagyon sok minden következik.

De hogyan is működik a nedvesedés a valóságban?  Íme!

"Elértem azt a kort, amikor már nem zavar, hogy papírtörlőket nyomkodok a melleim közötti résbe és ügyesen odafogatom a melltartó segítségével. Mondjuk, nem szeretem, ha ilyenkor tapogatnak..."

"Egy kis izzadtság szerintem tök oké. Hogy mást ne mondjak, igencsak pajzán dolgokra képes a szexben a cickók közti nedves hasadék."

"Addig nem is éltél, amíg nem sétáltál úgy az utcán, hogy láthatóan izgalomba hoztad a férfiakat pusztán azzal, hogy a melleid lágyan kikandikáltak a blúzod alól, főleg picit verejtékesen."

"Néha nem tudod eldönteni, hogy vegyél-e fel melltartót, vagy inkább semmi ne érjen a bőrödhöz és maradj felül meztelen. Akkor viszont a pasik ezerrel gerjednek és ez engem is beindít."

"Sokszor fantáziálok arról, hogy a pasi a melleimet izgatja és ott kényeztet, hogy ettől mindig garantáltan benedvesedem. A mai szólózás alkalmával is annyira elkapott a hév, hogy az egész ágy úszott tőlem, miután háromszor elmentem."

Lapozz a folytatáshoz!


"Imádom amikor a párom oda élvez - egyrészt azért, mert az biztonságos közeg, másrészt onnan én is szívesebben kóstolom meg a nedvét."

"Néha annyira botrányos, ahogy megbámulnak a pasik az utcán, hogy amikor olyanom van, legszívesebben megfullasztanám őket a két mellem között. Komolyan."

"Ha nagy melleid vannak, akkor te tudod biztosan mekkora felüdülést jelent az, amikor felemeled a melleidet és hagyod, hogy alatta is érje a levegő. A pasid meg csak kapkod ilyenkor érte. Meg levegőért is."

"Imádom azokat a nőtársaimat, akiket dús keblekkel áldott meg a természet. Ha elönt a forróság, akkor csak rájuk gondolok, ahogy a gyönyörű felsőkben feszítenek és megmutatják, hogyan is domborodik egy igazán szép didi. Imádom őket!"

 

 

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Kókuszos desszertek karácsonyra
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?